Muhtarlarımız İl Özel İdare kapısında beklemeyecek

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, köy ve ev esnaf ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Savaş bu kapsamda Kumlu ve Reyhanlı ilçesine bağlı Akkerpiç, Akdaş, Günova, Sulu, Cumhuriyet, Beşaslan ve Yarseli köylerini ziyaret etti.
Köy sakinleri ile esnafların sıkıntılarını dinleyen Başkan Savaş, sorunların Büyükşehirle giderileceğini belirtti. Savaş; “İlçelerin alt yapı, çöp toplama yerleri, mezarlıklar ve büyük yolların yapımı gibi işleri Büyükşehir tarafından yapılacak” dedi.

‘’İl Özel İdare Ve Köy Hizmetleri kapanacak’’
Büyükşehirde muhtarlar ve ilçe belediye başkanları ile koordineli bir şekilde çalışacaklarını ifade eden Başkan Savaş; “İl Özel İdare ve Köy Hizmetleri Kapanacak. Eskinden muhtarlarımız İl Özel İdaresinin kapısında gün boyu bekliyordu. Şimdi öyle olmayacak. Muhtarlarımız ve ilçe belediye başkanlarımızın çözemediği çalışmaları Büyükşehir Belediyesi çözecek. Vatandaş mutlu, muhtar mutlu, ilçe belediye başkanları mutlu, Büyükşehir Belediyesi olarak bizde mutlu olacağız’’ dedi.

Ziyaretlerde Başkan Savaş’a, CHP Hatay Millet Vekili Hasan Akgöl, CHP Kumlu İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Biçer, CHP Kumlu Belediye Başkan Adayı Ekrem Baldıran ve CHP üyeleri eşlik etti.
bsksvs

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.