Yusuf Civelek; ‘Gençler geleceğimizdir’

chp genclik

İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları ile bir araya geldi. İskenderun Belediyesi 5 Nolu Sosyal Tesis’te, İskenderun Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yeşilmen ve Gençlik Kolları üyesi gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr.Yusuf H.Civelek, yapılan hizmet ve çalışmaları anlattı.

Belediye’nin sosyal tesislerini ve otoparklarını belediyenin işlettiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, kentsel dönüşüm yapılacağını belirterek, “Önümüzdeki yapacağımız en önemli şey kentsel dönüşüm olacaktır. Kentsel dönüşümde kimse yerinden olmayacak. Tapu sahibi olacak, mağdur olmayacak” diye konuştu.

AVM’nin orada üstgeçit, Servet Gıda’nın karşısında çok katlı otopark yapılacağını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çok katlı otoparkın girişinde son derece modern bir balıkhane yapacağız. İskenderun deniz kenti. Halkımız balığa rahat ulaşacak, balık alabilecek, balıkçı esnafımız da daha rahat ve modern bir ortamda balık satabilecek” dedi.

Gençlerin geleceğimiz olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Gençlik idealisttir. Gençlik ayrıcalıktır. Geleceğimiz sizlersiniz. Hep birlikte çalışacağız. Gençlik Merkezini beraber kuracağız. Bu gençlik merkezinde satranç köşeleri,  okuma yerleri gibi yerler olacak. Okumayan toplum olduk. Okumayan yarını göremez.  Büyük Önderimiz Mustafa Kemal’in ilkelerine sahip çıkacağız. Başka yolumuz yok” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları üyesi Ufuk Baltacı da, ülkemize yön veren tüm olaylarda aktif olarak önde olmak istediklerini ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.