Korunmaya muhtaç çocuklara karne eğlencesi

muhtac karne1

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği üyeleri düzenlediği karne etkinliği ile dernek bünyesindeki çocuklara güzel bir gün yaşattı.

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneğinin üyeleri tarafından düzenlenen karne eğlencesi tatile giren minikler için güzel bir anı oldu. Çocukların karne heyecanı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Teşekkür ve takdir belgelerinin çoğunlukta olduğu karnelerde zayıfları olanlarda 2. Dönem için hazırlanmaları gerektiği aşılandı. İlkokul ve lise çağındaki çocukların katıldığı etkinlikte şarkılar söylendi, öğrencilere balon dağıtıldı. Öğrenciler güzel bir eğlence sonrasında dernek tarafından pasta ve kola ikramı yapıldı. Eğlencenin ardından karne mutluluğunu yaşayan çocuklar dernekten ayrıldı.

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocuklara verilen emeğin boşa gitmediğini bu durumdan da memnun olduklarını belirterek, “Karneler çok iyi. Beklediğimiz başarı geldi. Zayıfı olan öğrencimiz için de 15 tatilde ders ve etüt çalışması yaparak çocuklarımızın durumunu iyileştireceğiz. Bugün burada gönüllerince eğlendiler şarkılar söylediler. Minik ikramlarımız oldu onlardan yediler. Çalışmalarımızda bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.