İbrahim Gül, mahallelinin şikayetlerini dinledi

ibrahim gül2

MHP İskenderun Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Gül’ün seçim hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Gül ziyaret programına ilk olarak sanayi sitesinde başladı. Sanayi sitesinin esnaf sakinlerinden Coşkun Yolcu’nun dükkanında bazı esnaflarla bir araya geldi.

Burada sanayi sitesinin esnaflarının sorun ve dileklerini dinledi görüş alış verişinde bulundu. Gül ardından TSO İlkokulu’na giderek burada bulunan öğretmen ve memurları ziyaret etti. Günün devam eden süresinde de Gül akşamüstü ziyaretine Esentepe mahallesinde devam etti. Burada mahalle sakinlerinden Metin Kaya’nın evine konuk olan Gül, mahallenin bazı sakinlerinin de katılımı ile geniş bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin dilek ve şikayetlerini dinleyerek onlarla sohbet eden Gül, buradan ayrılarak İskenderun Yeni Jenerasyon Çarşı Esnafı’nın vermiş olduğu akşam yemeği toplantısına davetli olarak katıldı.

MHP İskenderun Belediyesi Başkan Adayı İbrahim Gül ayrıca, SGK İskenderun İlçe Müdür Yardımcısı Bilgin Çam’ı ziyarette bulundu. Günün devam eden saatlerinde seçim çalışmalarına İskenderun’ nun bazı mahallelerine uğrayarak devam eden Gül akşam saatlerinde ilk olarak Körfez Sitesi’nde bir ev toplantısına katıldı. Gül daha sonra sırasıyla Meydan Mahallesi, Modernevler Mahallesi, Barbaros Mahallesi ve Dumlupınar Mahallesi’ne yaptığı ziyaretlerle buralardaki mahalle sakinleri ile bir araya gelerek ev ve açık hava toplantıları düzenledi ve mahallelilerin dilek ve şikayetlerini dinledi.

Önceki İçerikTürk Kızılayı başarıya odaklandı
Sonraki İçerikBekir Altan, Türkiye ikincisi halter takımına yemek verdi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.