“Bu seçimi kazanacağız”

ak parti (1)

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ve partililer Güney Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bu seçimde AK Parti’nin zaferle çıkacağını söyledi.

AK Parti’de aylar ve haftalardır süren adayın açıklanma sürecinin ardından çalışmalar başladı.

AK Parti ilk ziyaret turlarına basından başladı. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil ve partililer ile Güney Medya Grubu’na konuk oldu. AK Parti heyetini Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu ziyarette konuşan Milletvekili Karasayar, AK Parti’nin bu seçimde varını yoğunu ortaya koyarak seçimi kazanacağını söyledi. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak hizmetlerin İskenderun’a gelmesi için AK Parti’nin İskenderun Belediyesi’ni mutlaka kazanması gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Karasayar, Hatay Büyükşehir’in de AK Partili olması ile en çok hizmetin bölgemizde potansiyel bakımından zengin olan İskenderun’un olacağını söyledi.

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ise, birlik ve beraberlik için Allah’ın izniyle bu kez AK Parti bayrağını İskenderun Belediyesi’nde dalgalandıracaklarını ifade etti. İskenderun’un AK Belediyecilik ile hizmetlerle donatılacağını kaydeden Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, parti olarak birlik ve bütünlük içinde hareket ettiklerini tek amaçlarının bu kenti hak ettiği yere getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.