Bekir Altan, Türkiye ikincisi halter takımına yemek verdi

bekir altan3

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Payas’ta Türkiye Büyükler Kulüpler Halter Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si olan Payas Belediyespor 1975 Halter Takımı ile bir araya gelerek onlar için yemek verdi.

Başkan Bekir Altan, “İlçemizde yapılan bu büyük organizasyonu başarıyla yürüttük. Bu başarılı organizasyon bizi fazlasıyla mutlu etti. Bizler Payas’ı her yerde anlatırız, fakat başkalarının bizi Türkiye’nin farklı yerlerinde anlatması bizim için çok iyi bir propaganda oluyor. Buraya gelen Halter Federasyonu Yönetimi ve dışarıdan gelen tüm sporseverler organizasyonumuz ve misafirperverliğimiz için çok teşekkür ettiler. Türk Milleti çok büyük bir millet! O yüzden herkese ev sahipliği yapmaya çalışıyoruz. Halter Takımı Antrenörümüz Arif Hocamız bir hafta evine gitmemiş. Hocamızın yaptığı tam anlamıyla fedakarlık. Bu fedakarlık da başarıyı getiriyor. Sevgili sporcular Payas’ı eksiksiz, kusursuz bir şekilde tanıttınız. O yüzden hepinize teşekkür ediyorum. Ailenizin ve bizim gurur kaynağımızsınız. Bu başarılarınızın devamını hem aileniz hem de ülkemiz adına diliyorum. Ağır antrenmanlar yapıyorsunuz. Yorulsanız da mücadeleyi bırakmayın. Disiplini elden bırakmayın arkadaşlar. Disiplinli ve düzenli çalışarak her başarıyı elde edeceğinize inanıyorum” dedi.

Başkan Altan ayrıca, “Payas’ta yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 12 yıldır kırılamayan rekoru kıran Ahmet Bozan kardeşimizi ayrıca tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.