Panzer korumasında adliyeye getirildi

adliye katil

Bekbele’de ayrıldığı eşi 25 yaşındaki Sevgi Nur’un annesi Şenay Gedik ile kardeşi Ahmet Gedik’i öldürdükten sonra jandarma tarafından gözaltına alınan 32 yaşındaki Hakan Genç, buradaki ifadesinin ardından İskenderun Adliyesi’ne sevk edildi. Genç’in adliyeye getirilmesinde jandarma çok geniş güvenlik önlemleri aldı. Hakan Genç’in içerisinde olduğu ‘Akrep’ olarak bilinen zırhlı araca bir panzer ile arkasında askerlerin bulunduğu bir başka araç eşlik etti.

Askerlerin adliye önünde ve çevresinde gerekli tedbirleri almasının ardından elleri kelepçeli olarak Akrep adlı zırhlı araçtan indirilen Hakan Genç, adliye binasına alındı. Genç’in cumhuriyet savcısındaki ifadesi devam ederken, geniş güvenlik önlemleri alan jandarmanın adliye çevresindeki bekleyişi sürüyor.

 

PAZAR GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Hakan Genç’in 3 yaşındaki kızı Ayşe’nin kendisine gösterilmediğini öne sürerek öldürdüğü Şenay Gedik’in eşi Bestami Gedik’in Irak’ta çalıştığı, Şenay ile oğlu Ahmet’in cenazelerinin pazar günü Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ne bağlı Telbizek Köyü’nde defnedileceği belirtildi.

Önceki İçerikGümrükte tasfiyelik araç ve eşya satışı yapılacak
Sonraki İçerikiskenderun web tasarım firmaları
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.