Nazım Culha; “Çok ciddi projelerle geliyoruz”

nazım culha (1)

30 Mart yerel seçimlerine az bir zaman kala hem adaylar hemde siyasi partiler çalışmalarını yoğunlaştırdılar. Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz Belediye Başkan Adayı Nazım Culha yapılan ayad ayalığında Genel merkezin kendisini aday göstermesinden dolayı oldukça gururlu olduğunu dile getirdi.

Culha yaptığı açıklamasında, “Uzun bir aday adaylığı süreci yaşadık. Bu maraton sonunda Arsuz Belediye Başkan Adaylığı partimiz tarafından bize layık görüldü. Biz bu süreçte emeği geçen bütün aday adayı arkadaşlarımıza, partililerimize, Arsuz halkına, İl ve İlçe örgütlerimize teşekkür ediyoruz. Tabi bundan sonra bizi zor bir süreç bekliyor. Karaağaç’tan Kale Köyüne kadar, ön seçimde olduğu gibi bundan sonra temsiliyet anlamında eşit bir şekilde kucaklayacağız halkımızı. Projeler konusuna gelince tabiî ki çok ciddi projelerimiz bulunmakta. Bundan sonra sahaya ineceğiz. Seçmen ve Halk ile buluşacağız. Bununla birlikte komiteler oluşturacağız, seçim programları hazırlayacağız. Bu süreç tamamlandıktan sonra arkadaşlarımız ve ekibimizle birlikte halkımızla kucaklaşmaya başlayacağız.

Aslında CHP’de aday adaylığı süreci erken başladı. Tabi sürecin bu kadar uzaması bazı sıkıntılar getirdi beraberinde ama bu işin bir de artı yönü oldu bizim için. CHP Arsuz’da seçime hazır oldu. Gerek ben gerekse diğer aday adayı arkadaşlarım hepsi aday adaylığı sürecinde Arsuz’u köşe bucak dolaştı. Dolaşırken hem kendilerini tanıttılar hem de partimizin demokratik anlayışını vatandaşa anlatmış oldular. Bu da CHP’nin Arsuz’da seçimlere hazır olduğunu gösterdi. Necmettin Güler başkanımız yıllardır bu partinin içerisinde çeşitli kademelerde görev yapmış bir arkadaşımız. Üç dönemdir de Gözcüler Belediye Başkanlığı görevini sürdürmekte. Ben Necmettin başkanımızın başka partilerden aday olma fikrini bile düşündüğünü zannetmiyorum. Çıkan haberler spekülatif haberlerdir. Ön seçim yapılacağı dönemde partimizden kim aday çıkarsa çıksın sonrasında partimize yönelik çalışmalarına devam edeceğini açıkça belirtti. Bu sebeple de başkanımın böyle bir şeyi yapacağını düşünmüyorum bile” diye konuştu.

Önceki İçerikSadullah Ergin; “Adayı açıklama yetkisi genel merkezindir”
Sonraki İçerikKamyon kaydı, üç araç çarpıştı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.