İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Dayanışma Yemeği Düzenlendi

yemek1

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut, konuşmasında fakülte olarak gayelerinin, her anabilim dalında lisansüstü eğitim vererek donanımlı insan gücünü yetiştirmek ve kaliteli doktora programlarıyla da birimin ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu farklı uzmanlık bilgisine sahip akademik kadrolar yetiştirmek olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Bulut, akademisyenlere yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulunarak konuşmasını tamamladı.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, yeni göreve başlayan personellere başarı dileklerini sunarak başladığı konuşmasında, birlik ve beraberliği güçlendirecek olan bu tip tanışma ve dayanışma programlarının önemine değindi. Rektör Prof. Dr. Güder, her geçen gün üniversitemizin eğitim kadrosunun genişlediğini ve dinamik bir yapının oluştuğunun altını çizerek Üniversitemizin ilerlemesi ve gelişmesi adına her personelin üzerine düşen sorumluluğu samimiyetle, gururla ve özveriyle yerine getirmesi gerektiğini ifade etti.

Yeni göreve başlayan ve görevde yükselen akademisyenler, böyle bir ortamda bulunduklarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Bulut da bu güzel organizasyonda kendilerini yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Güder’e, Akademik ve İdari Personele teşekkürlerini iletti.

Önceki İçerikTürkiye finaline adım adım!
Sonraki İçerikCilvegözü sınır kapısı açıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.