Sadullah Ergin; “Bal arısı bal yapar!”

sadullah kirikhan1

Kırıkhan ilçesine bağlı köyleri ziyaret eden Ergin, büyük bir coşku ile karşılandı. Köy kadınları Ergin’i ayakta alkışlayarak “Hoş geldin Başkanım”, sloganları ile bulundukları bölgeyi inleterek, büyük sevgi gösterisinde bulundular. Kadınların ön planda olduğu ziyaretlerde, Ergin’in konuşması sık sık atılan sloganlar ile kesildi. Köy sakinleri Ergin’e, 30 Mart tarihinde sandıktan AK Parti’nin çıkacağını söylediler.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kırıkhan İlçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu. Kırıkhanlılar tarafından büyük sevgi gösterisi ile karşılanan Ergin, “Bal arısı bal yapar, diğerleri vızvızlar durur. Ben makam derdine düşen biri değilim. Bana Hatay’ın  karşı karşıya kaldığı riskleri, tehditleri bertaraf etmek, Hatay’ın geleceğini imar etmek üzere doğru kadroların oluşturulması ve Büyükşehir’e yakışır hizmetlerin Hatay halkına sunulması için bizzat Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından görev tebliğ edildi. Hatay’ın AK Parti öncesine kadar aldığı hizmetler ile AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ölçün, biçin, tartın” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in Kırıkhan ilçesi ve bağlı köylere düzenlediği ziyarette, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Kırıkhan Belediye Başkan adayı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Mustafa İbiş ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Ergin ve beraberindeki heyet, Kırıkhan ilçesine bağlı Camızkışlası, Kaletepe, Demirkonak, İncirli, Yalangoz, Abalaklı, Çataltepe, Torun ve Gölbaşı Köylerine ziyarette  bulundu.

Kırıkhan ilçesine bağlı köylerde kadınların ön planda olması dikkatleri çekti. Her zamanki seçimlerde görülen tablonun aksine kadınların, erkeklerin önünde yer alarak, Adalet eski Bakanı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin lehinde slogan attılar.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin, “11 yıllık zaman zarfında 6 yıl grup başkanvekilliği ve 5 yıldır da Adalet Bakanlığı görevlerini başarı ile yürüttüm. Bu görevlerin belediye başkanlığı görevi ile kıyaslanması mümkün değildir. Hatay’ın Büyükşehir olması ve Hatay’ın geleceğinin seçimi olmasının yanı sıra çocuklarımıza, insanlarımızın huzur ve güven içinde yaşanabilir, gelişmiş, kalkınmış bir Hatay bırakmamızdan daha büyük bir miras bırakamayız” şeklinde konuştu.

İnsanlığın bittiği, öldüğü Suriye’de yanan ateşin Hatay’a sıçraması için bazı illegal örgütlerin çalışma içinde olduğunu hatırlatan Ergin, “Reyhanlı ilçemizde insanlığın canileşmesine eş tablo yaşandı ve 53 masum insanımız bombalama olayı sonrasında hayatlarını kaybetti. Suriye’de yaşanan dramdan dolayı canını kurtaran ve ülkemize sığınan 600 bin Suriyeli vatandaş’a yardım da bulunuyoruz. Bu zalimlere, ahlaksızlara alkış tutanlara, Allah fırsat vermesin. Hatay insanı sağduyuyu ön planda tutarak direndi. Reyhanlı ilçemizde istedikleri sonucu elde edemeyen bu zalimler, bizi birbirimize kırdırtmak ve çatışma ortamı yaratmak istiyorlar. Hatay’ı kaşıdılar, kanatmak istediler, Allah’a çok şükür istediklerini elde edemediler” dedi.

Hatay’a yapılan yatırımlarda sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çok büyük destek olduğunu vatandaşlara aktaran Ergin, “Bürokrasiyi aşmada, projelerin uygulanmasında sayın Başbakanımız Hatay’a hep sıcak baktı ve ‘Söz konusu Hatay ise verin gitsin, yapın gitsin’ diyerek Hatay’ı diğer illere göre hep ayrı bir yerde tuttu” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.