Mehmet Mursaloğlu; “Dr. Yusuf Civelek’e başarılar diliyorum”

mehmet mursaloglu

CHP İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Mursaloğlu yaptığı açıklamada, “Teamüller ve sistemin gereği, sonuçta bu göreve talip olan aday adaylarının arasından bir kişi aday olarak belirlenecekti. Nitekim öyle oldu. Partimin bu kararını saygıyla karşıladığımı ifade ederken, Dr. Yusuf Civelek’e başarılar diliyorum” dedi. Açıklama şöyle;

“Bugün, her şeye rağmen iyi ki bu göreve talip olmuşum diyorum. Zira inandığım değerler doğrultusunda halkıma ve ülkeme daha iyi hizmet edebilmek adına doğru yerde olduğuma inanıyorum. CHP içerisinde çok kısa zamanda sizlerin ve İskenderun sevdalılarının kabulünü ve desteğini görmüş olmak bana cesaret vermiştir.

İskenderun halkına hizmet etmek aşkıyla ve heyecanla çıktığım bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde insanlarımızın yanımda yer aldığını gurur duyarak gördüm. Benimle aynı duyguları paylaştığına inandığım diğer aday adayları arkadaşlarımla bu şerefli hizmet yarışında bulunmak da benim için ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur.

Şunu bilmenizi istiyorum ki; bundan sonraki süreçte de tüm memleket sevdalılarıyla birlikte, CHP’nin iktidarı için bir nefer gibi çalışmaya devam edeceğim.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.