Ercüment Kimyon; “Demokratik bir halk iktidarını büyütmenin zamanıdır”

ercüment kimyon

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) İskenderun Belediye Başkan adayı Mimar Ercüment Kimyon, Güney Medya Grubu’nu ziyaret etti. Güney Medya Grubu Genel Koordinatörü Yılmaz Akpınar ile görüşen aday Kimyon, plan ve projelerini anlattı.

HDP’nin İskenderun Belediye Başkan adayı, aynı zamanda İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ercüment Kimyon, parti yöneticileriyle Güney Medya Grubu’na konuk oldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden genel koordinatör Yılmaz Akpınar, İskenderun’da hareketli ve heyecanlı bir seçim döneminin yaşandığını dile getirdi. Güney Medya Grubu olarak tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını kaydeden Akpınar, İskenderun’un daha gelişmiş, ileriyi görebilen, yaşanabilir ve çağdaş bir kent olması için herkesin birlik ve beraberlik olması gerektiğini kaydetti. Akpınar, HDP adayı Ercüment Kimyon’a ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Bu seçimde sadece yerel yöneticilerin seçilmeyeceğine vurgu yapan HDP İskenderun Belediye Başkan adayı Ercüment Kimyon ise, aynı zamanda yozlaşmış, merkezi düzenin devamı ile yerel demokrasiyi, demokratik ve özgür belediyeciliği inşa etmek arasında bir seçim yapılacağının altını çizdi. Kimyon, “İktidarıyla, muhalefetiyle memleketi tek renge boyamaya çalışan tekçi zihniyete karşı; eşitlikçi, özgürlükçü, demokratik bir halk iktidarını büyütmenin zamanıdır” dedi.

Önceki İçerikPaşa Karaca Anadolu Öğretmen Lisesi futsalda şampiyon
Sonraki İçerikOrhan Karasayar; “Kenetlendik!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.