Emel Sönmez; ‘İskenderun’da verilen sözler tutulmadı’

mhp kadin1

Yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları İskenderun’da sahaya indi.. Hatay’da ilçeleri sırasıyla dolaşan MHP Kadın Kolları çaldıkları her kapıda coşku ile karşılanıyorlar. MHP İskenderun Belediye Başkanı İbrahim Gül’de İskele Cafe’de kadın kollarını karşılayıp gösterilen emeğe karşın teşekkürlerini iletti.

Gerçekleşen ziyaretlerin ardından MHP İskenderun Kadın Kolları olarak bir araya gelip istişare toplantısı yaptıklarını söyleyen MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Sönmez, çaldıkları her kapıda vatandaşların ülkenin gidişatın memnun olmadıkları dillendirdiklerini söyledi. Halkın mevcut İskenderun belediyesinin yönetiminden memnun olmadığını belirten Sönmez; “Çaldığımız her kapıda vatandaşlar bizlere ülke gidişatından memnun olmadıklarını söylüyorlar. Korku içerisinde yaşadıklarını belirtiyorlar. Malumunuz ülke genelinde yaşananların hepsine halkımız şahit olmuştur. Çözüm noktasının Milliyetçi Hareket ile olacağını bizlere halk söylüyor. Aynı zamanda mevcut İskenderun belediyesinin ne halkımızın ne de esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap veremediğini görüyoruz. Vatandaş verilen sözlerin vaat olarak kaldığını söyledi. Kimselerin olmayacak, yapılamayacak işleri dillendirip vatandaşlarımıza boş vaat vermeye hakkı yoktur. Çaldığımız her kapıda ne yazık ki mevcut belediye yönetiminin vatandaşlara ayrı ayrı sözler verdiğini ve sözlerinde durmadığını gördük. Çünkü olmayacak işlerin sözlerini vermişler. Bizler olmayacak, yapılamayacak hiçbir şeyin sözünü vermedik. Halkımızın yanına gider iken dürüstlüğümüzle gidiyoruz. Ve sözde vaatleri, yapılan yanlışları halkımız ile bir bir paylaşıyoruz. Bizleri mutlu eden halkımız bunu çok iyi biliyor ki bu ülkede de bu belediyede de çözüm noktası milliyetçi hareket olmuştur. Bu millet bu yapılan haksızlıklara en büyük cevabı 30 Mart günü verecektir” dedi.

 

‘TÜM KESİMLERLE KUCAKLAŞIYORUZ’

MHP’nin zaferi için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydeden MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün eşi Kifayet Gül ise, “Hatay, İskenderun, Türk Milleti artık MHP’nin zaferini istiyor. Çaldığımız her kapıda bunu görüyoruz. Bizler MHP olarak tüm kesimleri kucak açtık. Her kesimin oyuna talibiz. Hedefimiz herkesi tek çatı altında Milliyetçi Harekette buluşturmak” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.