Bekir Altan balkon konuşması yaptı; ‘Türkiye’de seçim rekoru kıracağız!’

bekir altan

AK Parti istişare toplantısı Dörtyol Fourway Otel’de yapıldı. Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı yalnız bırakmayan binlerce Payaslı otel önünde yol kapattı.

Davullar ve zurna eşliğinde karşılanan Payas Belediye Başkanı Altan, Dörtyol’da adaylığı açıklandıktan sonra Payas AK Parti Gençlik Kolları Balkonu’ndan Payaslı sevdiklerine seslendi. Başkan Altan, yaklaşık 5 bin kişinin izlediği balkon konuşmasında önemli açıklamalar yaptı. Payas Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Bekir Altan “Şahsıma onca iftira atılmışken, bizi karalamak için ellerinden geleni yapanlar varken, biz onlara her zaman el uzattık. Bizi yumruklamaya çalışanlara çiçek dağıttık. Ne olursa olsun Payas paydası için, hizmet için her türlü olumsuzluğu, kötülüğü sineye çektik, görmezden geldik. Şimdi arkamızdan kuyu kazmaya çalışanlara sesleniyorum. İşte buradayım, dimdik ayaktayım! Yüzünüz kızarmıyor mu? Biz her zaman dik durduk, ama asla dikleşmedik. Burada bu kalabalığı görünce mutlu olmamak elde değil. 30 Mart günü geldiğinde inşallah sayenizde Türkiye’de seçim rekoru kıracağız. İyi ki varsınız dostlar! Hepinizi saygıyla ve en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.

bekir altan7

‘DİMDİK AYAKTAYIM’

Gençlik Kolları konuşmasının ardından yürüyerek Payas AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Başkan Altan burada da partililerle ve ve tüm sevenleriyle bir araya geldi.

Koordinasyon Merkezi’nde edilen dualarından ardından bir konuşma yapan Başkan Altan, “Biz sizlerle varız. Sizler yanımızda oldukça da var olmaya devam edeceğiz. Yolumuza taş koymaya çalışanlara cevabımızı 30 Mart akşamı Türkiye rekoru kırarak vereceğiz” dedi.

bekir altan bekir altan1 bekir altan2 bekir altan3 bekir altan4 bekir altan5 bekir altan6 bekir altan7 bekir altan8 bekir altan9

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.