Nazım Culha’ya sevgi seli!

nazim culha

Ankara’dan adaylığı alıp İskenderun’a dönen Nazım Culha’yı otoban turnikelerinde binlerce kişi karşılarken, karşılama sırasında izdiham yaşandı.

Sevgi seli arasında sevenlerinin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken Nazım Culha için bir de kurban kesildi.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte güçlük içinde aracına binen Nazım Culha, yüzlerce araç ve binlerce kişiden oluşan konvoyla Arsuz’lularla kucaklaşmak için yola çıktı. Nazım Culha Ankara’dan gelir gelmez ayağının tozu ile Arsuz’daki sevenleriyle buluştu. Yüzlerce partilinin karşıladığı Culha’yı eşi Selda Culha yalnız bırakmadı. Culha’yı karşılayanlar arasında Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme, Madenli Belediye Başkanı Süleyman Kiremitçi, Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Yıldız Bor, Şahidi Sümbültepe de vardı.

Arsuz halkına desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Culha, Arsuz’un geleceği için hep birlikte çok çalışacaklarını, Karaağaçtan Kale köyüne kadar tüm halkı kucaklayacaklarını, hizmetlerini ayırım yapmadan tüm Arsuz halkına eşit ve en iyi şekilde yapmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

nazim culha2

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.