Muhasebeciler Odası’ndan üyelerine bilgilendirme semineri

smm seminer2

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından üyelerine bilgilendirme semineri düzenlendi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası meclis salonunda, meslek mensuplarına ve  meslek mensubu adaylarına dönem sonu yapılması gereken işlemler konulu seminer ve bilgilendirme  toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Seminer önce İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül tarafından mesleğe yeni atanan Mali Müşavirlere ruhsat belgeleri takdim edildi. İskenderun’da kanunların sürekli değiştiğini belirten İskenderun SMM Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Oda olarak her zaman için üyelerimizi bilgilendirmek, yeni çıkan kanunları anlatmak, mesleki bilgi birikimlerini artımalarını sağlamak için toplantılar düzenliyoruz ve bu toplantıları konusunda en uzman kişilerle birlikte yapıyoruz. Temennimiz bundan sonraki toplantılara üyelerimizin daha çok katılımlarını sağlamak ve onlara daha çok faydalı olmak istiyoruz” dedi.

Seminerde söz alan TÜRMOB Genel Saymanı Ülkü Sönmez ve SMM Baş Denetçi Denetim Müdürü Aydın Dede, dönem sonu yapılması gereken işlemler, yeni yürürlüğe giren maddeler ve Mali müşavirlerin yapması gereken çalışmalar ile ilgili sinevizyon destekli bilgiler verdi.

smm seminer3

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.