Havadan fotoğraf çekimi ve fotoğrafçılık

Havadan fotoğrafçılık ile yeni bir soluk kazanan havadan fotoğraf çekimi sanatı artık gökyüzünün semalarından yeryüzüne doğrulttuğu objektifleriyle balık gözü çekimi yapan, amatör veya profesyonel bir çok fotoğrafçı için yeni bir uğraş kaynağı oldu.

Hatay’da havadan fotoğraf çekim işine giriştiğimiz zamanlarda ilk önce inşaat firmaları yoğun ilgi gösterdiler. Daha sonralarda ise tarım sektörü ve geniş araziye sahip ( kadraja sığmayan ) fabrikalar kendilerinin havadan fotoğraflarının çekilmesini istediler. Siyasi partiler düzenledikleri miting ve toplantıların kalabalıklarını nasıl resmedeceklerini düşünürlerken biz çıkageldik. Düşünsenize düğününüzün havadan fotoğrafları olduğunu ? Düğününüze gele misafirleri topluca tek fotoğrafta görmek ?

İskenderun’dan başladığımız havadan fotoğraf ve video çekim işlerine Antakya ile devam ettik. Antakya havadan fotoğraf ile bizimle tanıştı ve asinin kenarında bir siyasi partinin mitingini fotoğrafladık. Özel helikopterlerimiz sayesinde havadan 300 metreye kadar yükselebiliyoruz. Havadan fotoğrad çekimi için gerekli tüm ekipmana ve bilgiye sahibiz.

Havadan çekim arsuz

Hatay’ın ( iskenderun, antakya, dörtyol, kırıkhan, erzin, arsuz, samandağ, reyhanlı) her ilçesinde havadan fotoğraf çekimi yapabilmekteyiz. Sizinde havadan fotoğraflarını çekilmesini istediğiniz, fotoğrafçıların kadraja sığdıramadıkları alanlarını, işyerleriniz varsa bizimle irtibata geçin. ( 0532 7407990 )

havadan fotoğraf çekimi
havadan fotoğraf çekimi

Türkiye’nin her iline havadan fotoğrafçılık için gezici ekibimiz mevcut olup bunun yanı sıra HD kalitede profesyonel çekim videolarınızı ve özel fotoğrafçımızın profesyonel ekipmanıyla çektiği fotoğraf hizmetimiz mevcuttur.

Havadan iş çalışması

“Hava şartları iyi olan durumlarda havadan fotoğraf çekimi daha verimli olmaktadır. Bunun için helikopterlerimizi havalandırmadan önce mutlaka hava durumuna bakıp müsait zamanları seçmekteyiz.”

 

havadan helikopter ile fotoğraf çekimi
havadan helikopter ile fotoğraf çekimi

İş bitiminde size çekmiş olduğumuz fotoğraf ve videoları teslim etmeden önce dilerseniz montaj aşamasından geçirip daha kuvvetli görseller sunmak gibi bir hizmetimizde mevcuttur.

Havadan fotoğraf çekimi nerelerde kullanılır ?

Foroğraflanması zor olan geniş alanların tamamında havadan fotoğraf tercih edilir. Havadan fotoğraf çekimi ve havadan video çekimi ile sahip olduğunuz değerleri belkide sizde ilk defa havadan görmüş ve göstermiş olacaksınız. Özellikle yaklaşan yerel seçimler öncesinde düzenlediğiniz mitingleri havadan fotoğraflayıp, sosyal medya yada web sitenizde paylaşmak sizin için prestijli bir ayrıcalık olacaktır.

Havadan fotoğraf çekimi için iletişim : 0532 740 7990’ı arayabilirsiniz.

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.