Mehmet Soydan, ‘Halkımızın istediği olsun’

soydan

AK Parti İskenderun belediye başkan aday adayı Mehmet Soydan, Modern Evler Mahallesi’nde katıldığı ev toplantısında hayırlı bir seçim olmasını diledi.

Mehmet Soydan aday adayı oldukları ilk günden bu yana halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hareket ettiklerini belirterek, hayırlı görevler yapabilecek vatandaşım gönlünü memnuniyetini kazanabilecek kişinin aday olması dileklerinde bulundu.

soydan2

Mehmet Soydan toplantıda şöyle konuştu;

“İnşallah hayırlı bir seçim olur. Halkımızın şehrimizin kazandığı bir seçim olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Elbette bu göreve hizmet için çıkılır bizde bu duygularla hareket ediyoruz. Bizler için halkımızın için İskenderun için hayırlı bir netice olmasını istiyoruz. Bizler hayırlı görevler yapabileceksek halkımızın gönlünü takdirini kazanabileceksek bu görevin bize nasip olmasını istiyoruz. İskenderun halkının istediği kişinin aday gösterilmesini istiyoruz. Halkın istediği bir kişi bu görevi alsın ve İskenderun’a sadece klasik hizmletleri değil İskenderun’un geleceğini şekillendirecek önemli hizmetlere imza atmasını diliyoruz. Biz doğumundan ölümüne kadar insanımızın hayatını kolaylaştırmak şehrimizde yaşayan herkesin hakkını savunan bir anlayışla yola çıktık. Amacımız İskenderun’da yaşayan 250 bin kişinin mutluluğunu sağlamak. Vatandaşın yaşlısına işsizine gencine sahip çıkmak için bu yola çıktık. İnşallah hayırlı hizmetler yapabileceksek rabbim bizlere bu görevi kısmet etsin istiyoruz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.