TOBB yetkilisi Ersöz, “Projelere destek veriyoruz”

tobb ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) AB Proje Geliştirme ve İzleme Müdürlüğü Uzman yardımcısı Oya Ersöz, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.

AB Projesi kapsamında Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezl (ABİGEM)’in çalışmaları hakkında bilgiler veren Ersöz, çalışmalar kapsamında Kobilere de hizmet verdiklerini belirterek, “Türkiye genelinde 19 ABİGEM mevcut. Hatay’da bunların arasında. Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş illerinin de projeleri var. Bizim amacımız ortak ve paydaşlarımız ile birlikte yeni projeler üretmek ve üretilen projelere destek olmaktır. Bu bağlamda Hatay ve İskenderun Ticaret Odalarımızı da gezerek yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz ve STK’ların da bilgilerinden istifade etmeye çalışıyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, ABİGEM’in çalışmalarını takip ettiklerini belirterek, “İTSO olarak bizlerde çalışmalar yapmaktayız. ABİGEM’in bizden tam olarak ne istediği ve neler yapılması konularında çalışmalar yapılabilir. İskenderun potansiyel bir şehir büyük firmalarla görüşülebilir” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.