Masal Kreş Kids Educatıon Academy ile eğitimde fark yarattı

masal kreş

İskenderun’da kurulduğu günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Masal Kreş, eğitimde farkını iyice hissettirmeye başladı. Kaliteli bir eğitim vermek için artık daha büyük ve modern binasında hizmet vermeye başlayan Masal Kreş, bu doğrultuda geleceğe yönelik hedeflerini de büyütüyor. Masal Kreş işletmecisi Seda Sepetçi, deneyimli ve güçlü eğitim kadrosuyla İskenderun’da başarılı çalışmaların altına tek tek imza atıyor.

Öğrencilerin okula daha iyi hazırlanmaları bakımından tüm imkânlarını seferber eden Masal Kreş işletmecisi Seda Sepetçi, Amerika’da çocuklara yönelik en çok tercih edilen Kids Educatıon Academy’i İskenderunlulara kazandırdı. Kids Educatıon ile İngilizce ve Matematik eğitimiyle çocukların hataya bakış açıları değişirken, çocuklar İngilizce’yi küçük yaşlarda ana dilleri gibi öğreniyorlar. Artık Masal Kreş’te eğitim gören minikler aldıkları eğitimle çok yönlü bireyler olarak okullara başlayacak ve çok yönlü bireyler olarak topluma faydalı olacak. Kids Educatıon Academy ile eğitim alan Masal Kreş öğrencileri, merak duyan, soru soran, muhakeme gücü yüksek, yaşadığı çevreye karşı duyarlı ve saygılı, sorumluluk alan bireyler olarak yetişecekler.

 

KİDS EDUCATION İLE ÇOCUKLAR OKULDA BÜYÜK BAŞARI SAĞLAYACAK

Kids Educatıon Genel Müdürü İbrahim Halil Candaş, Kids Educatıon’un okul öncesi eğitim programı olduğunu söyledi. Bu programın diğer kreşlerden ayırt eden özelliğinin erken İngilizce ve Matematiği öğrenmek olduğunu kaydeden Candaş, Kids Educatıon’un Türkiye’deki 14. şubesi Masal Kreş olmuştur. Artık buradaki minik yavrularımız İngilizce ve matematik alanında geniş çerçevede eğitim görecekler. Buda onların okula başladıklarında derslerinde çok büyük farklılık ve başarı sağlayacaktır. Hayata bakış açıları değişecektir. 2. dönemde Kids Educatıon Academy eğitimini Masal Kreş’te öğrencilerimize vereceğiz. Öğrenciler verilen eğitimler sonunda sertifika alacak. Kids Educatıon Academy’i bünyelerine kazandıran Masal Kreş işletmecisi Seda Sepetçi’yi öğrencilere sağladığı kaliteli eğitimden dolayı kutluyor, kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN EĞİTİMİ İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKÂRLIĞI GÖSTERİYORUZ

Masal Kreş işletmecisi Seda Sepetçi ise, farkı olmak için bu uygulamayı hayata geçireceklerini ifade etti. Masal Kreş’te büyüyen öğrencilerin eğitimi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını, bundan sonrada onların iyi ve kaliteli eğitim almaları için ellerinden gelen tüm imkân ve gayreti sergileyeceklerini ifade eden Seda Sepetçi, kendilerine emanet edilen öğrencilerin eğitiminin her şeyden üstün olduğunu vurguladı. Sepetçi, eğitim alanındaki hedeflerini her geçen gün daha da büyüttüklerini sözlerine ekledi.

Önceki İçerikArsuz Kaymakamı Baysal da gönül elçisi oldu
Sonraki İçerik‘Çocuklarınızı Gripten Koruyun!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.