Arsuz Nazım Culha’ya emanet!

 

culha

Yerel seçimlere katılacak olan belediye başkan adayları netleşmeye başladı. CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Arsuz’da Nazım Culha’nın adaylığının MYK toplantısında görüşülerek karara bağlandığını, Parti Meclisi tarafından onaylanmasının beklendiğini söyledi.

CHP Genel Merkezi, Arsuz adayı olarak Nazım Culha’yı belirlerken, MYK’dan çıkan bu kararın aynı zamanda Parti Meclisi’nin de onay vereceği öğrenildi.

Beyefendi, çalışkan, hoşgörü insanı ve CHP’ye yıllardır katkısı olan Nazım Culha’nın Arsuz’da aday gösterilmesi, partilileri de memnun etti.

 

NAZIM CULHA KİMDİR?

1957 yılında Arsuz ilçesi Madenli beldesinde doğdu. İlkokulu Madenli’de , ortaokul ve liseyi İskenderun’da bitirdi. Yüksek öğrenimimi önce Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi sonra Cumhuriyet Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünü bitirdi. Okulu bitirdikten sonra serbest piyasada çalışmaya başladı.

1984 yılında Cumhuriyet Halk Partisine üye oldu. O günden bugüne kadar partideki siyasi aktiviteyi kesintisiz devam ettirdi. Bu süre içerisinde iki dönem CHP İskenderun Belediye meclis üyeliği yaptı. Bunun 4 yılı grup başkanı olarak geçti. Nazım Culha, 10 yıldır Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliğini yapıyor.

Nazım Culha; evli, biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuk babası..

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.