Sadullah Ergin; “Taahhütlerimiz boynumuzun borcudur”

bakan gazi

30 Mart yerel seçimler öncesinde Hatay’ı karış karış dolaşmaya devam eden AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu oldu. Yapılan ziyarete Ergin’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi üyeleri katılım gösterdi.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim öncesinde verilen sözlerin, taahhütlerin boynunun borcu olduğunu söyledi.

11 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’de çok büyük değişimler yaşandığını ve elde edilen ekonomik istikrar ile ülkenin kalkındığını ifade eden Ergin, “Elde edilen siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde ülkemiz çağ kapatıp çağ açtı. Doğu’dan batı’ya, kuzey’den güney’e yapılan yatırım hamleleri ile adeta kabuk değiştirdik. Orta doğuda gücüne güç katan ülke olarak bölgesinde lider olduk. Bu hizmetler sürerken Hatay’da nasibini aldı ve almaya devam ediyor. İlimiz adeta şantiyeye dönmüş durumda. Hatay’ın dört bir yanına yapılan yatırımlar gözle görünür seviyeye geldi” dedi.

“Ne söz verdiysek yerine getirmenin gurur ve sevincini yaşıyoruz” diyen Ergin, “Milletimize, Hataylılara söz verdik ve sözümüzü tuttuk. Baraj dedik, üç ayrı barajın yapımı devam ediyor. önümüzdeki yıldan itibaren barajlarımız birer birer faaliyete geçerek topraklarımız suya doğacak. Yapılan bölünmüş yollar ulaşımda büyük kolaylıklar sağlıyor” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Adalet eski bakanımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı sayın Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduk. Seçim çalışmalarında başarılar dileriz. Yerel seçimler Hatay’a hayırlara vesile olur” dedi.

Ziyaretin sonunda AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır ve üyeleri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Önceki İçerikİşçiler toplu sözleşmeyi davul ve zurnayla halay çekerek kutladı
Sonraki İçerikMehmet Soydan; “İskenderun’a yakışanı yapacağız”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.