İKEM Koleji kızlı erkekli şampiyon!

ikem1

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kız ve Genç Erkekler Liselerarası Basketbol turnuvası, İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda okulların katılımıyla yapıldı. Düzenlenen basketbol turnuvasında birbirinden heyecanlı geçen basketbol kızlar ve erkekler müsabakasında, İKEM Koleji kızlar ve genç erkeklerde rakiplerini yenerek İskenderun Şampiyonu oldu.

Basketbol müsabakalarında ilçe final maçını İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ile genç erkeklerde karşılaşan İKEM Koleji, çok çekişmeli müsabakalar sonucunda rakibini 43-40 yenerek erkekler şampiyonluğunu elde ederken, kızlarda ise İbn-i Sina Anadolu Lisesi’ni çok rahat bir şekilde 81-23 gibi skorla farklı mağlup ederek adlarını Hatay’da yapılacak olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Basketbol finallerine yazdırdılar.

İKEM Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Haluk Kaynak, “Çocuklarımızı öncelikle oynadıkları basketbol müsabakalarında göstermiş oldukları performanstan dolayı tek tek kutluyorum. Başarılarımızın tesadüf olmadığını tekrar bu şampiyonlukla göstermiş olduğumuza inanıyorum. Şimdi ise hedefimiz olan 20-23 Ocak arası Hatay’da Antakya Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü Genç Kız ve Genç Erkekler şampiyonasında rakiplerimizle oynayacağımız müsabakalar sonunda İl şampiyonu olmak istiyoruz. Bunu yapacak güce de sahibiz” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.