Muhteşem sergi!

sergi2

Ressam Yusuf Altunay ve Serap Ray Açıkgöz’ün resim ve mozaik sergisi, İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlendi.

Serginin açılışında yaptığı konuşmasında, yaklaşık üç yıldır çalışmaların sürdüğünü belirten ressam Yusuf Altunay, “Sergide muhtelif teknikte yağlı boya, mozaik, pastel 60-65 adet eser var. Serap hanım 17 yıldır bu işe gönül verdi. Kendisini kutluyoruz” dedi.

Serginin açılış kurdelesini keserek, Serap Ray Açıkgöz ve Yusuf Altunay’ı kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Eserlerinizle sanat galerisine değer kattığınız için teşekkür ederiz. Başarılarınızın devamını dileriz” diye konuştu. Açılış töreninin ardından, sergiyi, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit de gezdi.

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ile birlikte resimleri inceleyen Kaymakam H.Hasan Özyiğit, Serap Ray Açıkgöz ve Yusuf Altunay’ı kutladı. İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit ve İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, serginin anı defterine duygu ve düşüncelerini aktardı. Serginin açılış törenine, İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esma Ger, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sanatseverler de katıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.