Mehmet Soydan; ‘2014 seçimi Hatay’ın kaderini değiştirecek’

soydan cay2

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’nin olduğu gibi Hatay’ın kaderini değiştireceğini ve bir çok açıdan çok büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.

Mehmet Soydan ömümüzdeki salı günü açıklanması beklenen adaylık süreci ile ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir gecede iki ayrı toplantı gerçekleştiren Mehmet Soydan önce Çay mahallesinde bir eve konuk oldu. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Mehmet Soydan, İskenderun’da barış, huzur ve kardeşliğin hüküm sürmesini istediklerini söyledi.

İskenderun’da insanların bir birlerini sevmelerini, birlik ve bareberliklerini pekiştirecek yerel yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Soydan, kimsenin ezilmeden kimseyi ezmeden bir yerel iktidar istediklerini belirtti. İskenderun’un bugüne kadar hep muhalefette kaldığına dikkat çeken Soydan, bu seçimde artık bu gidişe bir son verilmesini ve herkese eşit hizmet edebilecek AK Parti iktidarını İskenderun’a taşımak gerektiğine vurgu yaptı. Hatay Büyükşehir seçimlerinin çok büyün önem arz ettiğini belirten Soydan, İskenderun’un daha fazla hizmet alabilmesi için İskenderun’dada Hatay’da da AK Partinin kazanmasının çok önemli olduğunu söyledi.

Mehmet Soydan ikinci toplantısını İsmet İnönü mahallesinde gerçekleştirdi. Davet edildiği evde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Mehmet Soydan devasa projelerle İskenderun’un büyük hizmetler alacağını belirterek, bu projelerin işsizliğe de önemli ölçüde çare olacağının altını çizdi.

Bu seçimin Hatay için önemli bir anlam olduğunu belirten Soydan, Büyükşehir yapılanmasının önümüzdeki sekiz on yıl Hatay’ın yapısına etki edeceğini söyledi. Bu manada büyük şehir seçimlerinin iyi analiz edilmesi ve iyi karar verilmesi gerektiğini belirten Soydan, İskenderun’a hak ettiği hizmetleri getirebilecek olan AK Parti’yi artık iktidar yapmanın zorunlu bir hal aldığını sözlerine ekledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.