Bülent Bozdoğan; ‘Sokakta kâğıt toplayan insanın da bu kent için projesi var’

bozdogan2

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Bülent Bozdoğan,  İskenderun Muhasebeciler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Belediye Başkanı olması halinde kenti birlikte yönetmek adına ortak çalışmalara imza atacaklarını söyleyen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Bozdoğan, bu kentin sokakta kâğıt toplayan insanının da kentin güzelleşmesi için hayalinde gerçekleştirmek isteği düşünceleri olduğunu belirterek “bu kentin insanlarını dinleyeceğiz” dedi.

İskenderun Muhasebeciler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül, CHP Aday Adayı arkadaşımızı İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı döneminden tanıyoruz. O dönemde de bu kent ve bu kentte yaşayan insanların sorunlarında ortaklaşmış ortak çalışmalara imza atmıştık. Sayın Bozdoğan, tanıdığımız, sevdiğimiz, ortaklaşa hareket edebileceğimiz bir arkadaşımızdır. Bozdoğan’a çalışmalarında başarılar diliyoruz. Kentin yönetimine gelmesi halinde de ortak çalışmaları rahatlıkla yürütebileceğimize inanıyorum” diyerek Bozdoğan’ı, Oda ve yönetimi adına konuk etmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Bozdoğan, Oda yönetimi ile sohbet eden hayallerinde nasıl bir İskenderun istediklerini sordu. İskenderun’da geçmişte “Büyük Çarşı İşhanı olarak inşa edilen merkezin bu gün atıl durumda olduğunu belirten Muhasebeciler, Bozdoğan’dan burası ile ilgili de verimli bir projeyi yaşama geçirmesini istediler.

Muhasebeciler Odası İskenderun Yönetim Kurulu ve üyeleri, İskenderun’un en büyük sorununun trafik ve park sorunu olduğunu bu sorunların çözülmesini isteyerek sosyal ve kültürel çalışmaların toplumun her kesimini kucakladığı, çağdaş, modern bir İskenderun’da yaşamak istediklerini ifade ettiler. CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Bülent Bozdoğan, İskenderun Muhasebeciler Odası Başkanı Alaattin Özbülbül ve yönetimine ve üyelere kendisini konuk etmelerinden dolayı teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.