Musa Mert güven tazeledi..

oda kangre2

İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası’nın kongresi gerçekleşti. Üç adayın yarıştığı seçimlerde Musa Mert 121 oyla güven tazeledi..

Divan başkanlığını Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz’ün yaptığı toplantıda, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

Esnaf oda başkanları ve esnafların da katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Bu güzel toplantıda aranızda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Katı Atık Birliğinin çöp fabrikası toplantısından geliyorum. Türkiye’de çok sayılı belki de ilk üçe giren çöp fabrikası. Kontrolünü yapan, Ankara’dan heyet gelmişti. Bütün sistem bitmiş ve faaliyete hazır hale gelmiştir. Onun mutluluğu içindeyim. Çöp, dünyanın sorunu. Batı bunu yüz yıl önce halletmiş. En geç kalan da  bunu elli yıl önce halletmiş. Biz hala bununla uğraşıyoruz. Biz bunu burada çözdük, bitti. Ayrıştırma yöntemiyle çok müthiş bir çöp fabrikası. Gidip görmenizi istiyorum. Sivil toplum örgütleri demokrasinin yerleşmesi için en önemli temel hatlarıdır. Sivil toplum örgütleri ne kadar yerleşik ve ne kadar yönetimlere katkıda bulunursa demokrasi o kadar kök salar. Sivil toplum örgütleri içinde en önemlisi, en büyüğü halkın nabzını tutan da esnaf odalarıdır. Sizler ahilik kültüründen gelenlersiniz” dedi. İskenderun Esnaf Odaları Toplantı Salonunda düzenlenen kongrenin, divan başkanlığını yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdülkadir Teksöz, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’in her zaman esnafa çok değer verdiğini ve her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

Esnaf teşkilatına yakışır seçim yapılacağını belirten Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı A.Kadir Teksöz, “Bu bir bayrak yarışı. Dostça el sıkışarak, birbirimizin elini kavrayarak yapacağız” diye konuştu.

Kongre bitiminde, İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert 121, Fatih Güneş 70 ve Serdar Karakuş 43 oy aldı..

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.