Soydan; “Hizmet ederken halkımızı ezmeyeceğiz, ezdirmeyeceğiz”

soydan gültepe

AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Gültepe mahallesinde bugüne dek yerel hizmette ezilmiş olan halka müjde verdi. Soydan ne ezen ne ezilen hakça bir düzen için yola çıktıklarını söyledi.

Mehmet Soydan Gültepe mahallesi sakinleriyle bir araya geldiği toplantıda, halkın sorunlarını dinledi onlara yerel yönetim manasında yapılacak hizmetleri aktardı.

Türkiye gündeminin değerlendirmesinide yapan Soydan, Türkiye’de artık hiç bir şeyin esgisi gibi olmadığına dikkat çekti. Soydan darbelere karşı olduklarını belirterek, “Şimdi sivil darbe, yargı darbesiyle hükümetler değiştirilmek isteniyor. 7-8 ay önce ağaçlar kesilme bahanesiyle Türkiye’yi ayağa kaldırmaya çalıştılar. Türkiye’nin istikrarıni bozmak nasıl yanlissa bugün yapılanlarda yanlıştır” dedi.

 

İSTİHDAM ALANLARI YENİ PROJELERLE ARTACAK

Soydan konuşmasında, Hassa tüneli projesi ve bölgede yeni kurulacak fabrikalar sayesinde işsiz insanlara iş imkanı doğacağını belirterek, “Hatay’da ve İskenderun’da yatırımlar devam ediyor. Yeni dönemde Payas ve Kırıkhan tarafına tünel açılacak ve sanayi alanları kurulacak. Bunun kararı geçen hafta alındı ve gençlerimize iş imkanı sağlanacak” şeklinde konuştu.

 

NE EZEN NE EZİLEN HAKÇA BİR DÜZEN İÇİN YOLA ÇIKTIK

Mehmet Soydan, vatandaşların özellikle belediye hizmetleri konusunda sıkıntılarını dinledinken sonra yaptığı konuşmasında ise insanlara doğumundan ölümüne kadar hizmet edebilecek bir anlayışla yola çıktıklarının altını çizdi. Soydan, “Ne ezen ne ezilen hakça bir düzen için çalışıyoruz. Hizmet ederken halkımızı ezmeyeceğiz, ezdirmeyeceğiz. Kimseninde bizi ezmesine izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.