“Seçim büronuzu hayırlamaya geldik”

Önceki gün Payas’ta gezilerini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Payas MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın’ın bürosuna geçti. MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Payas Belediye Başkan adayı Mahir Yalçın’ın hazır bulunduğu ziyarette AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ergin, “Seçim büronuzu hayırlamaya geldik” dedi.

 

“SAYIN ERGİN DEĞERLİ İNSANDIR”

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Seçim büromuzu hayırlamaya gelerek göstermiş olduğunuz nezaketten dolayı teşekkür ederim. Sayın Ergin ile 20 yılı aşkın bir kadim dostluğumuz var. Kendisi düzgün ve değerli insandır. MHP adına 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde başarılar dilerim” dedi.

 

‘İNCİMEDİK, İNCİTMEDİK’

Ziyarette konuşan Ergin, “Dost yanlısı sıcak ve güzel bir karşılama oldu. Bugüne kadar birbirimizi kıracak harekette bulunmadık. İncimedik, incitmedik. İl başkanlığım döneminde Şefik Çirkin ile refik idik. Parlemento da beraber görev yapıyoruz. Hataylılar’ın geleceğini daha güzel yarınlara taşıma yolunda gayret gösteriyoruz. Seçim büronuz hayırlı uğurlu olsun” dedi.mhp sadullah1

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.