Sarıseki’de Sadullah Ergin’e sevgi seli

seriseki ergin8AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Sarıseki’de sevgi gösterileriyle karşılandı. Gençlerin meşale ve tezahüratları ile karşılanan Bakan Ergin. ilgiden memnundu. Davul zurnaların susmadığı karşılama töreninde Ergin, ‘Sadullah Başkan’ sloganları arasında Sarıseki halkıyla selamlaştı. Coşkulu bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Ergin, Sarıseki’de Belediye Başkanı Bülent Özer’in başarılı girişimleri neticesinde hayat bulan eğitim ve sosyal yatırımların açılışını yaptı.

 

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Orhan Ekinci Kanyonu’nda, iş dünyası, muhtarlar ve STK’ların temsilcileriyle birlikte yemek yedi. Ardından hayırseverlerin katkı sunduğu eğitim ve sosyal yatırımların açılış programına katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı toplu açılış töreninde konuşan Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, “Durmadan çalışıyoruz. Sarıseki’nin tüm sorunlarını çözdük. Hatay’ın gururu Sayın Sadullah Ergin’in yolundan ilerliyoruz. Sayın Bakanımız şu sözlerini şiar edindik. ‘Tarlada izi olmayanın hasatta yüzü olmaz.’ Bizde bu çerçevede hizmetler ürettik, tarlada iz bıraktık. Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi, Orhan Ekinci Kanyon Park, Asım Kibar Kültür Merkezi, ÇİB Yazıcı Endüstri Meslek Lisesi, Sarıseki Meslek Yüksekokulu, Semiha Kibar Anaokulu, Sarıseki Ortaokulu, Arıtma Tesisi, kanalizasyon, yağmur suyu kollektor hattı, yollar ve köprülerle Sarıseki’ye hakettiği yatırımları sunduk. Tüm bu yatırımlar hasatta yüzüm olduğumu gösteriyor. Herşey Hatay için, güzel İskenderun için” diye konuştu.

Toplu açılış töreninde konuşan İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ise, eğitim ve sosyal yatırımların Sarıseki halkına hayırlı olmasını diledi.

 

“HATAY’IN YILDIZI PARLAYACAK”

Alkışlarla sahneye çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise konuşmasında AK Parti olarak Hatay’a birçok hizmeti getirdiklerini ve belediye başkanlığı döneminde bu hizmetlerin devam edeceğini belirtti. Bakan Ergin, Hatay’ı tüm ilçeleriyle birlikte daha modern bir kent haline getireceklerini ve seçim çalışmalarına ‘Bismillah’ diyerek başladıklarını söyledi. Konuşmaları sık sık ‘Sadullah Başkan’ sloganlarıyla kesilen Bakan Ergin, Hatay halkının kendisine yetki vermesi sonrasında Hatay Büyükşehir belediye başkanı olarak Hatay’a hizmetlere devam edeceklerini söyledi. AK Parti olarak Hatay’a birçok hizmeti getirdiklerini ve seçildiği takdirde belediye başkanlığı döneminde bu hizmetlerin devam edeceğini belirten Ergin, Hatay’ı tüm ilçeleriyle birlikte modern bir kent haline getireceklerini, bunu da tüm vatandaşlarla el ele vererek birlikte başaracaklarını söyledi. Amaçlarının, Hatay’ı Türkiye’nin en gelişmiş ilk 5 ili arasına sokmak olduğunu söyleyen Ergin, tüm partililerden kapı kapı dolaşarak oy istemelerini rica etti.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı programa, AK Parti Hatay Milletvekilli Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Kibar Holding YK Başkanı Asım Kibar, OSB Başkanı ve Tosyalı Holding YK Üyesi Fatih Tosyalı, OSB Yönetimi, İTSO Başkanı Levent Yılmaz ve YK üyeleri, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, 22. Dönem Hatay Milletvekilleri Mehmet Soydan, İsmail Soylu, çevre beldelerin belediye başkanları, iş dünyasının temsilcileri, belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ergin gün içinde Denizciler, Karayılan, Azganlık, Bekbele’de toplantılara katılıp, Hizmet Vakfı, İHH Vakfı, Mevlana Vakfı ve ev toplantılarının konuğu oldu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.