MEHMET SOYDAN; “İSTİKRARIN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

soydan sakarya2
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Sakarya Mahallesi’nde verdiği mesajda, Türk Milleti’nin ve Hatay halkının Türkiye’deki istikrarın kıymetini bilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Sakarya Mahallesi’nde konuk olduğu ev toplantısında Türkiye’nin içerisinden geçtiği süreci değerlendirdi. 11 Yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin bölgede lider ülke olma yolunda ilerlediğinin altını çizen Soydan, rakamlarla verdiği değerlerde Türkiye’nin çok iyi yerlere geldiğini ancak yeterli olmadığını ve bu iyileşmenin ve büyümenin devamı için istikrarın şart olduğunu söyledi.
Sakarya Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Mehmet Soydan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi’nin çok büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, İskenderun’un bu kez iktidar belediyesinde olması gerektiğini söyledi.
İskenderun’un beklentilerini karşılayarak huzuru ve refahı en iyi şekilde temin edecek bir yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Mehmet Soydan, İskenderun’daki milli eğitim okullanrının tek bir kampüste birleştirilmesi, trafik sorununun çözülmesi gibi ciddi projelerinin olduğunu ve aday olup seçilmeleri halinde İskenderun’a çok büyük hizmetler ve değerler katacaklarını söyledi.
Türkiye’nin ve Hatay halkının 11 yılda elde edilen istikrarın kıymetini bilmesi gerektiğini belirten Mehmet Soydan, bugüne kadar hep muhalefette olan İskenderun’un bu kez iktidarı ele alması gerektiğinin öneminden söz etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.