Gül; “Belediyeler, vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmalı”

gültepe gül
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2014 yerel seçimine yönelik çalışmalarında yoğun katılımın olduğu ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; Muradiye, Gültepe ve Şahin Tepesi’nde ev toplantılarına katıldıktan sonra, Umre kafilesini yolcu etti, hayır duası aldı.
İbrahim Gül, “Belediyeler, vatandaşların günlük hayatlarını kolaylaştırmalı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularını canlı tutmalıdır. Ancak bu şekilde hizmet ile toplumsal faydayı birleştirmek mümkündür. Bizim belediyecilik anlayışımız, kentin fiziksel ve sosyal hayatının, kişiler arası dayanışmayı, sevgi ve saygıyı arttıracak şekilde düzenlemektir” dedi. Gül ayrıca, herkesle yakından ilgilenerek, “birlik ve beraberlik içerisinde sonuna kadar gidip, sorunların da üstesinden geleceğiz” dedi.

‘HALKA HİZMETİ İLKE EDİNDİK’
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 2014 yerel seçimine yönelik çalışmalarında İskenderun Umre kafilesini yolcu ederek dualarını eksik etmemelerini söyledi.
Gül, “Biz çalışmayı ibadet kabul eder, milli hasletlerini hizmet aşkıyla harmanlar, halka hizmet için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayız” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.