Yüreğinize sağlık!

naciye düzen
Hatay’ın en başarılı okul öncesi öğretim kurumlarından İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, gerek öğretim kadrosunun kalitesi gerekse de etkinliklerin başarısıyla adından sıkça söz ettiriyor.
Başarının mimarı ise Okul Müdürü Hüseyin Gündüz, çocukların hayata en iyi şekilde hazırlanmaları ve doğayla iç içe olmaları için hiçbir masraf ve sorumluluktan kaçınmıyor.
Kendilerine her zaman yakınlık gösteren Müdür Amcaları Hüseyin Gündüz’ü çok seven çocuklar, fidan dikimi sırasında da oldukça neşeliydiler. Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’nun bahçesine fidan dikimi yaptırırken çocuklarla birlikte hareket eden Müdür Hüseyin Gündüz, toprağın nasıl hayat verdiğini anlatarak fidan dikmenin, yeşil bir doğanın önemini de açıklıyor.
Eğitimde uygulamaya çok önem veren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz, çocuklara özgüven aşılamada da oldukça başarılı. Her sınıf için bir fidan dikimini yılbaşı öncesi gerçekleştiren çocuklar ise, elerliyle diktikleri fidanların önünde objektiflere böyle poz verdiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.