Sadullah Ergin’e yoğun ilgi!

sadullah ilgi
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.
Hatay’a son 11 yıl içerisinde yaptığı yatırımlar ile gönüllere taht kurmayı başaran Ergin, gittiği her yerde, gezdiği her bölgede ve misafir olduğu her mekanda katılımcılar tarafından ayakta alkışlanarak karşılanıyor.
AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklandıktan sonra Ergin’i evine, mahallesine ve derneğine çağırmak üzere sıraya giren sevenleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde üzerlerine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

‘OYNANAN OYUNUN FARKINDASINIZ’
Bu tablo karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ergin, “Sizler ne istediyseniz, bizler onu yaptık. Herkes layığı ile yönetilir. Allah’ın izniyle sizde bu sevgi, bu destek olduğu sürece AK Parti’yi yıkmaya, karalamaya kimsenin gücü yetmez. Biz sizden aldığımız güç ve destek ile 11 yıldır Türkiye’yi ilerilere taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz. Güçlenen bir Türkiye karşısında çeşitli türde oyunların oynanmasına halkımız asla izin vermeyecektir. Milletimiz oynanan oyunu çok iyi biliyor” dedi.

‘SİZLER İSTEDİNİZ, BİZLER YAPTIK’
Yasaklarla, yolsuzluklarla ve yoksullukla mücadeleye 11 yıl önce AK Parti döneminde başlandığına dikkatleri çeken Ergin, “Yolsuzlukların üzerine giden ve hortumları kesen AK Partidir. Bunu sizler istediniz bizler yaptık. Milletimiz ne emrettiyse vekiller olarak bizler, onu yerine getirdik. Yasakları kaldırdık. Çocuklarımız başörtüleri ile artık eğitim görmeye başladı. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin oldu. Yoksullukla mücadele çerçevesinde de vatandaşlarımıza, engelli insanlarımıza, yaşlılarımıza sosyal imkânlar tanındı, maaşlar bağlandı, kimseye muhtaç kalmadan yaşamlarını en güzel şekilde idame etmeleri sağlandı” dedi.

Önceki İçerik“Hedefimiz, Büyükşehir Belediyesi’nin temellerini sağlam atmaktır”
Sonraki İçerikHataylı Genç İş Adamları’ndan TASİAD’a ziyaret
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.