‘Kanaviçe’ tiyatroseverlerle buluşacak

tiyatro
İskenderun Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, hazırlık çalışmasını tamamladığı Kanaviçe adlı tiyatro oyununu, 4 Ocak 2014 Cumartesi günü sahneleyecek. Kanaviçe adlı komedi türü tiyatro oyunu, saat 20.00’de tiyatro severlerle buluşacak. İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nda sahnelenecek oyun, ücretsiz izlenebilecek.
Sahneledikleri tiyatro oyunlarının tiyatro severlerden büyük ilgi gördüğünü anımsatan oyuncular, Kanaviçe adlı oyunun da beğenileceğini belirttiler. Tiyatro severler, İskenderun Belediye Kültür Sarayı’nın yenilenmiş mekân ve dekoruyla, Kanaviçe tiyatro oyununu izleme keyfini yaşayacak. Turgut Özakman tarafından yazılan, Özer Yüksel tarafından yönetilen Kanaviçe adlı tiyatro oyununda Asuman Töre, İrem Adaklı, Gizem Tutuşmuş, Gizem Yüksel, Nihan Kızılkaya, Onur Köybaşı ve Özer Yüksel rol alıyor.
Müzik editörlüğünü Özer Yüksel ve Sabit Güldüren, ışık-ses teknisyenliğini Sabit Güldüren ve Mehmet Ali Bozdoğan yapıyor. Saç-makyaj Uğur Arslan, suflörlüğü Yasemin Cereboğlu’nun üstlendiği oyun, İskenderun LimakPort’un katkılarıyla sahnelenecek.
4 Ocak’ta ilk kez sahnelenecek Kanaviçe adlı oyun, ayrıca 11 Ocak ve 31 Ocak 2014 tarihlerinde de gösterimde bulunacak. Tiyatro oyunu saat 20.00’de başlayacak. Ücretsiz sahnelenecek tiyatro oyunun biletleri Hürriyet mahallesi’ndeki Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi ile İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden temin edilebilecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.