“Hedefimiz, Büyükşehir Belediyesi’nin temellerini sağlam atmaktır”

narlica bakan1
AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay genelinde sürdürdüğü ziyaretlere aralıksız devam ediyor. Başta Antakya olmak üzere köy ve belde ziyaretlerini gerçekleştiren Ergin, Narlıca beldesi sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Ergin’in konuşması sık sık atılan sloganlar ve alkışlarla kesildi.
Narlıca Belde Belediye Başkanı Mehmet Çil ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, belde mahalle muhtarları ve sakinleri katılım gösterdi.
Narlıca Belde Belediye Başkanı Mehmet Çil, AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beldemize yaptığımız ziyaret bizleri oldukça sevindirdi. AK Parti olarak başta Hatay olmak üzere ülkemize yapılan yatırımlar tüm millet tarafından fark edilmekte ve taktirle karşılanmaktadır. Allahın izni ile beldemiz Hatay Büyükşehir olması ile Antakya’nın bir mahallesi olacak yatırımların çığ gibi devam etmesi sağlanacaktır” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Narlıca beldesinin gelişmesi ve standartlarının yükselmesi için imkanların seferber edildiğini ifade ederek, “Beldeniz o kadar şanslı ki, 750 yataklı modern şehir hastanesi, 25 bin kişilik olimpik stat, kışın ve yazın hizmette bulunacak olan kapalı yüzme havuzu, 5 bin kişilik kapalı spor salonu, basketbol, voleybol, hentbol sahaları 2 dakikalık yol mesafesinde. Artık gençlerimiz istedikleri zaman istedikleri sporu rahatlıkla yapabilecek. Narlıca beldesi önümüzdeki süreçte Antakya’nın bir mahallesi olarak hizmet görecek. Antakya da Cumhuriyet Mahallesi ne hizmet görüyorsa, sizler de Narlıca Mahallesi olarak o hizmeti görecek, alacaksınız. Bunları yapmak için Büyükşehir Belediyesi’nin temellerini sağlam atmamız lazım. AK Parti olarak son 11 yıl içerisinde Türkiye’yi yeniden imar eden kadrolar, trenleri denizin altından geçirmeyi başardı. Osmanlı İmparatorluğu döneminde Padişahların projesi olan Marmaray, İstanbul Boğazının altından trenle milletimize hizmet veriyor. Şimdi de Marmara Denizi üzerinde otoyol inşaatına başlandı. Bunları yapmak için kadroları iyi oluşturmak gerekiyor. Allah’a çok şükür sizlerin verdiği destek ile bunları başardık ve milletimizin hizmetine sunduk” dedi.
Ergin, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanması halinde Doğalgaz’ın çevre beldeler içinde ilk Narlıca’ya döşeneceği müjdeleyerek, “Antakya’nın dışında ilk olarak Narlıca beldesine doğalgaz döşenecek. Narlıca, Hatay güzel hizmetlerle buluşuyor ve buluşmaya devam edecek” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.