“AY VE YILDIZ GİBİ, MUHTEŞEM İKİLİ OLURUZ”

dumlupinar soydan3
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Dumlupınar Mahallesi’nde sabah kahvaltısında bir araya geldiği toplantıda, İskenderun ve büyükşehrin ay ve yıldız gibi muhteşem ikili olabileceklerine vurgu yaptı.
Mehmet Soydan, Dumlupınar Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdikleri kahvaltının sonrasında yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi’nin birlikte muhteşem ikili olabileceğine vurgu yaparak şöyle konuştu.
“Büyükşehir Adayımız Sayın Sadulluh Ergin parlamento tecrübesi olan, bakanlık tecrübesi olan, Hatay’ın dört bir köşesini bilen yerel hizmetlerle birlikte, Hatay’a kamu hizmetlerini de takip edebilecek tecrübeli bir siyasetçidir. Büyükşehir belediyesi yeni kurulacağı için bu kadrolar da çok önemlidir. Bu çatıyı doğru bir şekilde kurmalıyız. Hatay’ımızın geleceğini doğru inşaa etmeliyiz. İskenderun’da bu noktada çok önemli bir konumda. Bende İskenderun’da kurucu ilçe başkanlığı 22. Dönem Milletvekilliği, iskenderun Demirçelik’teki mühendislik görevim ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’ndaki yönetim kurulu üyeliğiyle kamu tecrübesi olan, parlamento tecrübesi olan iskenderun’un sorunlarını bilen bir arkadaşınız olarak içinizden biriyim. Bana da görev verilirse muhteşem ikili olabileceğimizi düşünüyorum. Amacımız hizmet, kardeşlik ve barış olacaktır. Rabbim sizler için, bizler için hayırlısını versin. Gece gündüz koşmaya gönüller ve dualar almaya talibiz. Biz birlikte iskenderunuz, biz birlikte hatay’ız.İnşaallah iskenderun ve hatay büyükşehir belediyesini ay yıldız gibi uyumlu yapacağız. Bunun için hep birlikte çalışalım” dedi.

Önceki İçerikSOYDAN; “İSKENDERUN’A YENİ DEĞERLER KATACAĞIZ”
Sonraki İçerikSuriye’den F-16’lara taciz
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.