Mehmet Soydan; “Hepimiz Türk Milleti’nin parçalarıyız, herkes bizim için baştacıdır”

soydan mesaj
AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve ve İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Soydan, ‘ayrımcılık yaparak’ siyaset yapma alışkanlığı içerisinde olanlara tokat gibi yanıt verdi.
AK Parti 22. Dönem Milletvekili ve ve İskenderun Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Soydan, 2014 yeni yıl mesajında önemli ayrıntılara dikkat çekti. Soydan, “Yaklaşık 250 bin nüfuslu yeni İskenderunumuz’da yerli yabancı ayrımı ve etnik köken, mezhep, inanç ayrımı yapılmasına karşı olan bir felsefe ile siyaset yapıyoruz. Herkesi olduğu gibi kabul ediyoruz. Hepimiz Türkiyeliyiz, hepimiz Türk Milletinin parçalarıyız” dedi ve ekledi;
“Ancak bu şehirde bir avuç zümre; maalesef ayrımcılık yaparak siyaset yapma alışkanlığı içerisindedir. 250 bin nüfuslu yeni İskenderunumuz’da yaklaşık 200 bin nüfus memleketimizin değişik yörelerinden gelerek İskenderunlu olmuştur. Nasıl 76 milyon Türkiyeli isek, 250 bin de İskenderunluyuz. Bu şehirde yaşayan herkes bizim için baştacıdır. Bu ülkede inkar siyasetini ortadan kaldırmaya, demokrasiyi yerleştirmeye çalışıyoruz. İskenderun’da da tüm farklılıklarla birlikte hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı, barışı ve halka hizmeti hedefliyoruz. Halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile siyaset yapıyoruz ve Yaradan’dan dolayı Yaratılanı seviyoruz. Hak’tan ve halktan yanayız. Hizmet siyaseti yapıyoruz. Siyaseti de dimdik yapıyoruz. Böyle yapmaya da devam edeceğiz. Allah’tan başka hiç kimse de ayrımcılık dolayısıyla bizi siyasetten ve hizmetten alıkoyamaz.
2014 yılında, seçimler dolayısıyla da İskenderunlular kazansın, İskenderun kazansın, Hatay kazansın, Türkiye kazansın!
Bu duygularla 2014 yılının İskenderunlu, Hataylı hemşerilerimize, milletimize ve tüm dünya insanlarına sağlık, mutluluk, refah, huzur ve barış getirmesini en içten duygularla temenni eder, sevgi ve saygılarımı arz ederim.”

Önceki İçerikGEREKTİĞİNDE MASAYA YUMRUĞUMUZU VURMAYI DA BİLİRİZ, MASAYI KIRMAYI DA!
Sonraki İçerikTürkiye’nin mağazaları
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.