Mehmet Soydan; “Çağdaş İskenderun için el ele vereceğiz”

kervan soydan1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Küçük Kervan Pasajı Başkanı Rüstem Karagöz ve Pasaj esnafı Mehmet Dal ile Bekir Ayaz’ın konuğu oldu.
Pasaj’daki kahvaltılı programı renkli görüntülere sahne oldu. Neşeli bir ortamın sahip olduğu programda, ‘birlik ve beraberlik’ mesajları verildi. İskederun’da ‘devrim’ bekleyen çarşı esnafı, “Oyumuz AK Parti’ye olacak. İskenderun’u iktidarla buluşturup, hakettiği yatırımları almasında katkı sunmalıyız. Mehmet Soydan’a güveniyoruz” dediler.
Pasajda ilgiyle karşılanan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, bu şehirde yaşayan herkesi kucaklamak, her kesimden insana hizmet üretebilmek, İskenderun’a yakışır bir hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, “Alt ve üst yapısını tamamlamış sosyal belediyeciliğin en üst seviyede olduğu ve doğumundan ölümüne kadar insana en kaliteli hizmeti verebilecek bir yerel yönetim anlayışı içerisindeyiz. İnşallah biz bu yola çıkarsak sizlerle birlikte bu şehri dönüştürmek ve daha iyi bir konuma getirmek istiyoruz. Sadece belediye hizmetleri ile değil büyük şehirin desteği Ankara’nın desteğiyle İskenderun’u ekonomisi büyüyen ufku genişleyen üniversiteleri olan bir şehir yapmak istiyoruz. Dualarınızı desteklerinizi ve çalışmalarınızı bekliyorum” dedi. Pasaj esnafı ise, Mehmet Soydan’a aday olması halinde tam destek vereceklerini söylediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.