ERGİN; “BİZLERİ SEÇİMLERE YARALI GÖNDERMEK İSTİYORLAR”

bakan ergin
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay genelinde sürdürdüğü ziyaretlere aralıksız devam ediyor. Başta Antakya olmak üzere Hatay genelinde bulunan sağduyulu vatandaşlar, Adalet eski Bakanı Ergin’i konuk etmek için birbirleriyle kıyasıya mücadele içine girdiler. Gittiği her programda gerek STK olsun, gerekse mahalle toplantıları olsun çok sayıda insan, Ergin’e olan sevgisini göstermek için adeta birbirleri ile yarışıyor. Ergin, geçtiğimiz günlerde Kisecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyelerinin konuğu oldu.
Antakya’da bir düğün salonunda yapılan ziyarette ev sahipliğini Dernek başkanı Ziya Tuncer, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Kisecik köyü sakinleri yaptı. Ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’in yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
Kisecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ziya Tuncer, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin sayesinde Hatay’a yatırımların yağmur gibi yağdığını ifade ederek, “Son 11 yılda ilimize yapılan hizmet ve yatırımlar rekor seviyededir. Barajlar, karayolları, alt yapı, resmi kurum binaları ve sayamadığım çok sayıda hizmet, AK Parti iktidarı döneminde sayın Adalet eski Bakanımız Sadullah Ergin beyin girişimleri ile yapıldı. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kisecik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, bu hizmetlerin Hataylıların talebi ile yerine getirildiğini söyledi. Bundan tam 11 yıl önce AK Parti Milletvekili olarak Hatay’ı temsilen Ankara’ya gönderildiğini ifade eden Ergin, “Hatay’ın eskiden kalma yatırım alacaklarını da tahsilen bir vekillik verdiniz ve onu yerine getirdik, Allah’ın izniyle hizmetleri Hataylılara sunmaya devam edeceğiz. Bu görevi ifa ederken sizlerden aldığımız güç ve destek ile yaptık” dedi.
Son dönemde AK Parti üzerinde bir takım karalama kampanyasının olduğunu hatırlatan Ergin, “Kim yanlış yaparsa, öncelikli olarak onun cezasını verecek olan bizleriz. Bizler 11 yıllık AK Parti döneminde yolsuzluk ile mücadele veren ve bu referans ile hareket eden partiyiz. Bunu bilmeyen yoktur. Bizleri bu ithamlar ve iddialar ile yaralı olarak seçimlere göndermek istiyorlar. Seçimlere 90 gün kaldı. Bu 90 günlük zamanda ne iddianame hazırlanabilir ne de mahkeme sonuçlanabilir. Hukuk dışı davranışlar neticesinde içinde ne olduğu belli olmayan dosyaları mahkemeye göndermek yerine basına servis eden bir tutumla karşı karşıya kaldık. AK Parti’nin yükselişini, başarısını, gün geçtikçe artan seviyede gücüne güç katmasını çekemeyenler böyle bir karalama kampanyasına girdiler. Milletimiz bizleri çok iyi biliyor ve tanıyor. 11 yıldır haklının, doğrunun yanında olduk ve Allah’ın izniyle olmaya devam edeceğiz. Yolsuzlukla mücadele veren bir hükümet olarak IMF’ye olan borcumuzu kapattık. Türkiye bir uçtan bir uca yapılan hizmetler ile kendini yeniledi. Türk ekonomisi yakaladığı istikrar ile Avrupa ülkelerini geride bıraktı. Ve hatta OECD verilerine göre ülkemiz kalkınmada Çin’den sonra gelen 2. ülke oldu. Son yıllarda Avrupa da bulunan bazı ülkeler iflas etti. Ekonomileri iflas etti. Ama Allah’a çok şükür Türkiye yaptığı yatırımlar ile kalkınmasına devam etti. Bunu başarmanın sırrı, paranızın olmasına, güvenin olmasına, istikrarın olmasına bağlıdır. Ülke ekonomisi sağlam olursa yatırım yaparsınız ve halkınıza çeşitli hizmetler sunarsınız. AK Parti döneminde ilimize yapılan yatırımlar bunun en büyük, en güzel örnekleridir” dedi.

Önceki İçerikMehmet Soydan; “Çağdaş İskenderun için el ele vereceğiz”
Sonraki İçerikKaymakam Demiröz; ‘Bir göz ağlarken, diğeri gülemez!’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.