Yaran; “2014’te de istikrar ortamı bozulmayacak”

ibrahim yaran
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran, yayınladığı yeni yıl mesajında, “2014 yılının ülkemize, milletimize ve siz değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımızla dilerim” dedi.
Açıklama şöyle;
“Adalet ve Kalkınma Partisi, 2013 yılında da tıpkı 2002 yılından bu zamana kadar olduğu gibi tek derdi millete hizmet olan, halkın refahını yükseltmek adına var gücüyle çalışan insanların var olduğu bir teşkilat olmuştur. 2002 yılından başlayan hizmet yolculuğu 2013 yılında da devam etmiş ve AK Parti iktidarında halkımız her alanda hak ettiği nitelikli ve kaliteli hizmeti almaya devam etmiştir. 11 yıllık iktidarımız döneminde yakalanan güven ve istikrar ortamı, Türkiye’nin sarsılmaz bir biçimde büyümesinin ve ilerlemesinin en önemli dinamiği olmuştur. 2013 yılı içerisinde güven ve istikrar ortamına vurulmaya çalışılan darbelere halkımız gereken cevabı en güzel şekilde vermiş ve bu güven ve istikrar ortamının bozulmayacağının sinyallerini tüm dünyaya göstermiştir.
2014 yılında da, seçimler yılı olması itibariyle halkımızın bu kararlılığının demokratik ortamda tecellisinin ispatı olarak sandığa yansıyacaktır. Hemşehrilerimiz için ve ülkemiz için çok büyük önem arz eden ve önemli bir tercihte bulunacağımız bir yıl olan 2014 yılı da hiç şüphesiz ki durmadan yılmadan ülkemizi ileri seviyelere taşımak için çalıştığımız bir yıl olarak hatırlanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2014 yılının ülkemize, milletimize ve siz değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini en kalbi duygularımızla diler, hepinize selam ve sevgilerimizi sunarım.”

Önceki İçerikBÜLENT BOZDOĞAN CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ
Sonraki İçerik2014 yılına jeneratörle mi gireceğiz?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.