MEHMET SOYDAN; “GÜÇLÜ BİR İSKENDERUN İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

soydan cankaya
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan güçlü bir yerel iktidarı oluşturmak için yola çıkmaya hazırlandıklarını söyledi.
Mehmet Soydan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çankaya Mahallesi’nde Faruk Keleş’in evinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, ilgiyle karşılandı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Mehmet Soydan önce Türkiye gündemini daha sonra ise yerel seçim gündemini ele aldı. Türkiye’de sivil darbe girişiminin yapıldığının bilinmesi gerektiğine vurgu yapan Mehmet Soydan, “Hükümetlerin artık askeri yada sivil darbe ile değil seçimle gelip seçimle gitme dönemi başlamıştır. Bu millet istediğini seçimle başa getirmeyi bildiği gibi istediğini seçimlede göndermeyi bilir darbeler vesayire artık geçmişte kalmıştır” dedi. Tezgahlarla kurgulanan oyunlarla hükümetleri göndermenin son bulması gerektiğinin altını çizen Soydan, bu günlerin inşallah geride kalacağını söyledi. Yolsuzluk yapanların kim olursa olsun üzerlerine gidilmeli gerektiğini belirten Soydan Türkiye’deki iskitrarı bozmak için hükümeti devermiye çalışmak gibi çalışmalar artık son bulsun dedi.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, bu şehirde yaşayan herkesi kucaklamak her kesimden insana hizmet üretebilmek İskenderun’a yakışır bir hizmet anlayışı ile hareket ettiklerinin altını çizdiği konuşmasında, “Alt ve üst yapısını tamamlamış sosyal belediyeciliğin en üst seviyede olduğu ve doğumundan ölümüne kadar insana en kaliteli hizmeti verebilecek bir yerel yönetim anlayışı içerisindeyiz. İnşallah biz bu yola çıkarsak sizlerle birlikte bu şehri dönüştürmek ve daha iyi bir konuma getirmek istiyoruz. Sadece belediye hizmetleri ile değil büyük şehirin desteği Ankara’nın desteğiyle İskenderun’u ekonomisi büyüyen ufku genişleyen üniversiteleri olan bir şehir yapmak istiyoruz. Sağcısının solcusunun hatta libarellerin oylarınada talibiz. Amacımız güçlü bir şekilde yerel iktidara gelip İskenderun’u hak ettiği yere getirmektir. Bu şehri hep birlikte sahiplenelim istiyorum. Dualarınızı desteklerinizi ve çalışmalarınızı bekliyorum” dedi.
Çankaya Mahallesi sakinleri ise Mehmet Soydan’a aday olması halinde tam destek vereceklerini, ayrıca Milletvekilliği döneminden yaptığı hizmetleri bildiklerini söylediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.