Ergin; “Gelişmiş bir Hatay’ı gelecek kuşaklara emanet edeceğiz”

sadullah dernek1
AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Antakya’da kurulu bulunan Yayladağlılar Derneği üyelerinin konuğu oldu. Antakya ve çevresinde ikamet etmekte olan Yayladağlılarla dernek çatısı altında bir araya gelen Ergin, hedeflerinin gelişmiş, kalkınmış bir Hatay’ı gelecek kuşaklara emanet etmek olduğunu söyledi.
Yayladağlılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Yayladağlı’nın ev sahipliği yaptığı ziyarete AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Yayladağ İlçe Başkanı Recep Tuncer, AK Parti Yayladağ Belediye Başkan adayı Hacı Mehmet Kalkan ve AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Soydan katılım gösterdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Yayladağlılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, “Yayladağlılar olarak ilçemize bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden ötürü Adalet eski Bakanımız sayın Sadullah Ergin’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle Yayladağ İlçesinin Antakya ile olan ulaşım sorununu çözmede sayın Ergin’in çok büyük emeği geçti. Başta ilçemiz olmak üzere, Hatay genelinde yapılan yatırımlar sayesinde Hatay’da gözle görünür değişiklikler yaşandı” dedi.
Çok sayıda dernek üyesinin bulunduğu ziyarette konuşma yapan AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “Hedefimiz, gelişmiş kalkınmış bir Hatay’ı gelecek kuşaklara teslim etmektir” dedi.
“Ne söz verdiysek yerine getirdik” diyen AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “Hatay’ın alt yapısına yapılan yatırımlar ile eksiklikleri giderdik. Hataylı hemşehrilerimin rahat bir yaşam sağlaması yolunda ekonomik gelirin artması için yatırımlar yaptık. Yapılan yatırımlar gözle görünür duruma geldi. Yıllar yılı ilimize yapılmayan, adını bile anmada zorluk çekilen yatırımlar son 11 yılda elde edilen ekonomik ve siyasi istikrar sayesinde yapılmaya başlandı” dedi.
Hatay’ın büyükşehir olması ile ilçe sayısının 15’e çıktığını hatırlatan AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “Hatay genelinde 15 ilçemizin 13’ünde duble yolla ulaşım sağlanmaktadır. Altınözü ve Yayladağ ilçelerimizin duble yol ihaleleri tamamlandı ve yapımına başlandı. Bu hizmetler sizlerin verdiği destek ile yapıldı” dedi.
Son günlerde AK Parti’yi hedef alan karalama kampanyası ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, “İki yıldır ellerinde bulunan ve hiç kimsenin haberi olmayan düzmece bir dosya ile AK Parti’yi yıpratarak seçime girmesini istiyorlar. Seçimlere 90 gün kaldı. Kısa sürede mahkemece sonuçlanması imkânsız olan bir karalama kampanyasına gidildi. 2002’den bu yana milli geliri 4 kat artan, dış politikada, enerji politikalarında, ülke genelinde yapılan yatırımlar karşısında büyük ülkemiz Türkiye üzerinde bir takım oyunlar oynanmaktadır. Son 11 yıldır elde edilen ekonomik ve siyasi istikrar sayesinde bir taraftan borç ödeyen, IMF’yi evine yollayan ve hatta IMF’ye borç verme konumuna gelen büyük Türkiye olarak yatırımlarımız artarak devam ediyor. Bizler AK Parti iktidarı olarak yolsuzlukla mücadele eden bir anlayışa sahibiz. Yolsuzluğu kim yapmışsa kesinlikle gözünün yaşına bakılmaksızın gereği yapılır. Duruşumuz yolsuzluk, yanlış yapanın cezasını vermektir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.