BÜLENT BOZDOĞAN CEMEVİNİ ZİYARET ETTİ

bozdogan cemevi
İskenderun Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’ni ziyaret eden Bozdoğan; İskenderun Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren ve Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun ve Canlarla birlikte kahvaltı yaptı.
Geniş katılımla gerçekleştirilen Cemevi ziyaretinde dernek ve vakıf yöneticileri ve üyeleri ile ülkenin geldiği nokta ile ilgili sohbet ve değerlendirmelerde bulunan CHP İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, Atatürk ilke ve devrimlerine her zamankinden daha çok ve daha sıkı sarılmak gerektiğine vurgu yaptı.
Yerel yönetimlerin sivil toplum kuruluşlarıyla ortak projeler üreterek ortak çalışmalar yürütmesi gerektiğini söyleyen Bozdoğan, bu güne kadar STK’larda görev aldığını anımsatarak Belediye Başkanı olması halinde STK’larla ortak çalışacağını ifade etti. İskenderun Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Kemal Soysüren ve Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun yerel yönetim anlayışının STK’larla ortak çalışma yapabilmesine imkan tanıyan uygulamaları yaşama geçirmesi gerektiğini dikkat çekti. İskenderun’da Cemevi’nin önemli bir eksikliği giderdiğini işaret eden dernek ve vakıf yöneticileri, İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan’ın Cemevi ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, Bozdoğan’a başarılar dilediler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.