İskenderun’da feci trafik kazası

İskenderun’da akşam saatlerinde meydana gelen kazada freni patlayan kamyon yüzünden 17 araba birbirine girdi. Ağır yaralıların olduğu bildirildi. Ambulans ve polis olay yerinde. İlk belirlemelere göre 1 ölü 20 yaralı var. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Freni patlayan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Kazada yaralananlardan bazıları: Celal Dönmez, Özgür Memo, Ayfer Memo, İkbal Memo, İlknur Sümer, Orhan Gökhan,Koray Mazmancı, Şükran Arıcan, Erol Aytar, Güzel Selcik, Nedim Aytar ve Hasan Kara

31KKC 45 plakalı hurda yüklü kamyon frine boşalması sonucu iniş aşağı hızlandı ve kırmızı ışıkta beklemekte olan araçların arasına daldı. 17 Aracın bir birine girdiği trafik kazası…

kaza

Doğan petrol civarında, Şekereden aşağıya inmekte olan kamyonun freni patladı. Geçtiğimiz yıllardada buna benzer kazaların olduğu mevkide çok acil önlemler alınması gerekiyor. Kazada Ali Rıza Gez ( As otomotivin sahibi ) hayatını kaybetti.

trafik kaza

Doğan petrol önündeki kazada son durum: Antakya istikametinden İskenderun’a gelen bir kamyonetin freninin patlaması neticesinde meydana gelen kazada 15 araç birbirine girdi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda ağır yaralı var.

kaza1

kaza2

tkazan

zinkaza

kazaa (1) kazaa (2) kazaa (3)

kamyon

kazadan

kazadan33

iskkaza1 iskkaza3

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.