Mehmet Soydan; “İskenderun’u yeniden imar etmek istiyoruz”

soydan buluttepe1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Buluttepe Mahallesi’nde vatandaşlara seslenerek, “AK Parti’nin iktidarıyla İskenderun’da hep birlikte koşacağız” dedi. Seçim çalışmalarına gece gündüz devam eden Mehmet Soydan, Buluttepe Mahallesi’nde davet edildiği ev toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetler ve halkın arasında olması nedeniyle vatandaşların “Biz sizi hizmetlerinizle tanıyoruz” diyerek karşıladıkları Mehmet Soydan Türkiye gündeminde yaşanan operasyon süreci hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Dış güçlerin desteklediği operasyonlarla AK Parti hükümetinin yıpratılmak istendiğini ve bu tür komplolara, Türk milletinin en iyi cevap vereceğini belirten Soydan, Milletin sözünün üzerine söz söylenemeyeceğini ifade etti.

“HİZMET GÖREMİYORUZ”
Mahalle sakinlerinin belediye hizmetlerini göremediklerini içeren konuşmaları, özellikle tepe mahallelerinin yerel hizmetler noktasında ne kadar göz ardı edildiğini gösteriyor.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, İskenderun’a getirilen bir çok hizmette kendisinin alın teri olduğunu hatırlatarak yaptığı konuşmasında AK Parti’nin iktidarında yapılacak bir belediyecilikle halkın mağdur olmaktan kurtulacağını söyledi. İskenderun’da sadece kendisine oy verene hizmet değil, veren vermeyen her kesime adil hizmeti getireceklerini ve İskenderun’u koşturacak projeler üreteceklerini dile getiren Mehmet Soydan “Biz her zaman halkın içinde siyaset yaptık. Ben siyasete gireli 11 yıl oldu ve bu süreçte mal varlığım hiç değişmedi. Kısmet olur belediye başkanı olursam sorunları bizzat yerinde tespit edip hizmeti kendim yönlendireceğim. Ben Milletvekilliği dönemimde de halkın arasında oldum. Belediye başkanlığı kısmet olursa daha çok halkın içinde olacağım. Biz makam mevki peşinde olmadık, millete hizmetkar olmak için yola çıktık ve hizmet ettik. Şimdi yerel iktidarı kurarak İskenderun’u yeniden imar etmek istiyoruz. Tepe mahallelerimiz yerel hizmetlerden hak ettiği payı alamıyor ama AK Partili bir belediyeyle bu günler tarih olacaktır. Bizler bu yola çıktığımızda yürümeyeceğiz, sizlerle birlikte koşacağız ve İskenderun’u hak ettiği yerlere hep birlikte getireceğiz” dedi.

Önceki İçerikGül; “İskenderun’u yeniden inşa ederek çarpık yapılaşmaya son vereceğiz”
Sonraki İçerikKarasayar; ‘AK Parti yerel seçimlerden güçlenerek çıkacak’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.