Lütfü Savaş’a desteğimiz olmaz!

zafer cömert
Antakya’nın Armutlu mahallesinde gezi protestosunda CHP Gençlik kolları Üyesi kardeşi Adullah Cömert’i kaybeden Zafer Cömert, gezi olaylarını ‘marjinal grup yapıyor’ diyen AKP’li Lütü Savaş’ı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirleyen CHP’nin, kardeşine ihanet ettiğini söyledi.
‘CHP, AİLEMİZE ‘SAVAŞ’ AÇTI!’
CHP için uğraş veren kardeşinin artık olmadığını, birlikte çalıştığı arkadaşlarının da CHP’nin aday olarak Savaş’ı beliremesi üzerine CHP’den istifa ettiğini anlatan Zafer Cömert, sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bir fotoğraf altına şunları yazdı: “Bu karede CHP için uğraşan iki kardeşim vardı ve artık biri yok, diğeri istifa etti ben gibi, halk partisiymiş halk yok biz yokuz, halk olmadan nasıl halk partisiymiş bu. Biri bana anlatsın…
Abdocan CHP için çabalarken her tarafa Kılıçdaroğlu’nun resmini asarken, yapılan bu ihanet karşısında CHP’nin ihanetini dağa taşa yazacağız. Haziran’ı yok sayanlar son sözü emekçi halk söylecektir.”

‘ASLA DESTEK VERMEYİZ’
Gezi protestolarında yaşamını yitiren Abdullah Cömert’in 26 yaşındaki ablası Meryem Cömert Öz ise ‘gezi dönemi ve sonrasında’ yanmızda durmayan bir insanın CHP’de ne işi olduğunu sordu ve şunları söyledi:
“Lütfü Savaş’ın adaylığını hiç doğru bulmuyorum. Bu kabul edilemez. Aday adaylığı söylentilerini duyduk, ama ihtimal veremedik, abartıldığını düşündük. Daha sonra olayın gerçek olduğunu öğrendik. Biz ona ve bu durumda CHP’ye oy vermeyiz, asla destek olamayız.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.