Dönmez; “Belediyeciliği AK Parti’ye teslim etmeliyiz”

dönmez ziyaret1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, sürekli halkın arasında olmaya devam ediyor. Yoğun ve aralıksız toplantılarına hız kesmeden devam eden aday adayı Dönmez, Yıldırımtepe Mahallesi’nde düzenlenen mahalle toplantısı ve Dumlupınar Mahallesi’nde ise esnaflarımızla kahvaltıda buluştu.
Bugüne kadar durmak yorulmak bilmeden İskenderun halkıyla bir araya gelerek vatandaşlarımızın büyük teveccühüne mazhar olan AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, tek amacının Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediyesi’ni AK Parti’ye kazandırmak..
Bu doğrultuda İskenderun ve beldelerde ayak basmadık yer bırakmayan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez’i bu kez Yıldırımtepe Mahallesi sakinleri ağırladı. İskenderun’un hizmetlerle donatılmasının tek adresinin AK Belediyecilik olduğunu her toplantısında üzerine basa basa vurgulayan aday adayı Dönmez, İskenderun’un ve Hatay Büyükşehir’in AK Parti’ye kazandırılmasıyla 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra bölgemizin sayılı iller arasında yerini alacağını ifade etti. En büyük kazancımızın başarısıyla Türkiye’nin en sevilen bakanlarından biri olan Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Büyükşehir adayı olduğuna dikkati çeken Dönmez, “Sayın bakanımızın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte artık bir telefonla hizmetler ayağımıza kadar gelecek. Bu bizler için son derece büyük bir şans. Hep birlikte gece gündüz demeden çalışıp belediyecilik işini AK Parti’ye teslim etmeliyiz” diye konuştu.
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Dumlupınar Mahallesi’ndeki esnaflarımızla da sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kalabalık topluluğun katıldığı kahvaltıda esnaflarımıza hitap eden Dönmez, “Artık İskenderun için iktidar ile yürümenin zamanı gelmiştir” diyerek destek istedi. Pür dikkat Dönmez’i dinleyen esnaflarımız ise, İskenderun’un artık kazanması için gereken desteğin bu dönem AK Parti’ye verileceğini önemle belirttiler.

Önceki İçerikBakan Ergin; “Hatay’ın güzellikleri her geçen gün artacak”
Sonraki İçerikVali Lekesiz “Payas’ın yükselişi devam ediyor”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.