MEHMET SOYDAN; “EZİYETE DEĞİL HİZMETE TALİBİM”

soydan1
AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan ev ziyaretinde bir araya geldiği Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine, “Eziyet etmeye değil, hizmet etmeye talibim” mesajını verdi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, Cumhuriyet Mahallesi’nde konuk olduğu evde önemli açıklamalarda bulundu.
İskenderun’da yeni ve güçlü bir yerel iktidar kurmak için yola çıktıklarının altını çizen Soydan, yaptığı konuşmada milletvekilliği döneminde yaptığı hizmetleri anımsatarak, İskenderun’a bir çok hizmetin gelmesi için gayretlerini anlattı ve İskenderun nasıl yöneteceğini açıkladı.

‘OKULLARI BİR KAMPÜSE TAŞIYACAĞIZ’
Mahalle sakinleri tarafından samimi bir havada karşılanan Mehmet Soydan şöyle konuştu;
“Aslantaş Barajı’ndan içme suyunun getirilmesi, doğalgazın bölgeye getirilmesi, İskenderun havaalanı arazisinin ünirversite yapılabilmesi düşünülerek MKÜ’ye tahsis edilmesi, bazı sınavların İskenderun’da yapılabilmesi gibi daha bir çok konuda hizmetlerde alın teri döktüm, elimden geleni yaptım. Her zaman halkın arasında oldum. Bugün iyi yönetilemeyen bir İskenderun var. Bazı hizmetler getirilmeye çalışılıyor ama bu hizmetler getirilirken süreç iyi yönetilemiyor. Aracılar dahil kimse memnun değil. Vatandaşlar canından bezdiriliyor. Bugün İskenderun Belediyesi’nin yapıyor göründüğü bir çok hizmette aslında bizlerin emeği var. İskenderun’un büyük bölümü kentleşememiş durumda. Halkımıza eziyet etmeye değil hizmet etmeye talip olduk. Biz kenti daha büyük bir şekilde yeniden yapılandıracak bir hizmet anlayışı ile gelmeyi planlıyoruz. Bölgemize büyük hedefler kurmayı, milli eğitim okullarını bir kampüse taşımayı planlıyoruz. İskenderun’u tüm kesimleri ile birlikte yapılandırmayı düşünüyoruz. Sağcısı ile solcusu ile riberalleriyle, her düşünceden insanla birlikte yola çıkmak gayretindeyiz. Halkın gönlünü almak hakkın rızasını kazanmak istiyoruz. Gönlümüz sevgimiz geniş, birlikte bu kente sahip çıkalım. Hepimiz bir damla katarsak bu kente sahip çıkmış oluruz. Biz belli makamları gördük, meclisi gördük ve koltuk derdinde değiliz. Bu yola çıkarken siz sevgili İskenderunlular’ın desteğini, duasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘SİZİ ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ’
Mehmet Soydan’ı dinleyen Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ise, “Biz seçilmişleri aramızda görmek istiyoruz ve ne yazık ki göremiyoruz. Sizi milletvekilliği döneminde yaptığınız çalışmalarla tanıyoruz sevlien bir isimsiniz başkan seçildiğinde lütfen halkın arasında olun” şeklinde duygularını dile getirdiler. Mehmet Soydan ise milletvekilliği döneminde meclisin açık olmadığı süreçlerde sürekli halkın arasında olduğunu bir çok hizmetlere imza atabildiği ve halkın karşısına çok rahat çıkabilme hakkını kendisinde bulduğu için bugün İskenderun belediye başkanı olabilmek için halkın arasında olduğuna dikkat çekti ve halkın arasında olacağının sözünü verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.