KİMYECİ; “İSTİKRARLI VE HUZURLU BİR YÜKSELİŞİMİZ VAR”

kimyeci
AK Parti İl Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, Türkiye’nin ve Hatay’ın istikrarlı ve huzurlu bir yükselişi olduğunu söyledi.
AK Parti’nin dünya genelinde bulunan siyasiler ve ekonomistler tarafından dikkatle takip edildiğini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, “AK Parti olarak ilkleri gerçekleştiren bir partiyiz. Dünya rekorunu kıran AK Parti, istikrarlı ekonomisi ile yatırımları üstü üste gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor” dedi.
Bundan önce yapılan seçimler ile oylarını artırarak üst üste seçilmenin rekorunu kırdığını belirten AK Parti İl Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, “Ülkemizin geleceği, Hatay’ımızın geleceği milletimizin elindedir” dedi. Son 11 yıllık dönem içinde Türkiye’nin yakaladığı ekonomik istikrar ile Hatay’a yapılan yatırımların Adalet Bakanı Sadullah Ergin sayesinde yapıldığını ayrıca ifade etti.
Hatay’ın geçmişten gelen alacaklarının AK Parti döneminde tahsil edildiğini belirten AK Parti İl Başkanı Mimar İsmail Kimyeci, “Hatay’a yapılan yatırımlar ile çiftçilerin yüzü gülecek, esnafımızın yüzü gülecek, vatandaşlarımızın yüzünü gülecek. Hiçbir ilde aynı anda 3 barajın inşası devam etmiyor. Reyhanlı, Karaçay ve Menzelet projelerinin tamamlanması ile Hatay’ın sulanmayan arazileri sulanmış olacak” dedi.
Antakya için 750 yataklı şehir hastanesi inşasının yapımına devam edildiğini kaydeden Kimyeci, “Allah ihtiyaç etmesin ama eksikte etmesin, 5 yıldızlı otel lüksüne sahip hastanenin her odasında bir hasta yatağı bulunmaktadır. Şehir hastanesi 2014 yılı sonunda halkımızın hizmetine sunulacaktır” dedi.
15 ilçenin birbirleri ile olan karayolu bağlantılarının duble olduğunu belirten Kimyeci, “Daha güzel bir Hatay, ilimize yapılan yatırımların devam etmesi, daha da güçlenmemize bağlı. Bunu başaracak olan sizlersiniz” dedi.
Entegre projeleri hayata geçirmek için millettin desteğini almak üzere yola çıktıklarını ifade eden Kimyeci, “Her ilçemizin kendine özgü bir özelliği var. Bu ilçelerimizde yapılacak olan tesisler ile ilçe sakinleri gelirlerine gelir katacak. Yapılacak olan fabrikalar ile işsizliğin önüne geçilmiş olacak. Gençlerimize iş, aş, ekmek olarak dönüşüm sağlanacak” dedi.

Önceki İçerikLekesiz; “Hatay’ın sağlık hizmetlerini büyük oranda rahatlatacak”
Sonraki İçerikTÜRKOĞLU: “AK PARTİ’NİN VARLIK SEBEBİ YOLSUZLUKLA MÜCADELEDİR”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.